Kaymakam Çiçek: Kitaba ilgi artıyor

Kaymakam Çiçek: Kitaba ilgi artıyor

Emet ilçesinde Şizofreni Adım Kitabı’ nın yazarı Tuba Karakaş, Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti.Emet Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf ö...

Emet ilçesinde Şizofreni Adım Kitabı’ nın yazarı Tuba Karakaş, Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti.

Emet Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Tuba Karakaş yayınlamış olduğu ilk eseri olan “Şizofreni Adım Kitabı’nı Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Koca’ya hediye etti.

Hayatı boyunca okumaya ve okutmaya büyük önem verdiğini Belirten Kaymakam Çiçek, ’’Kitabı en kısa sürede okuyacağım

Ülkemizde her geçen gün kitaplara olan ilgi artıyor. Zamanla daha çok okuyan bir neslin yetiştiğini, devletimizin bu konuyu önemseyip her geçen gün ciddi manada desteğini arttırdığını görüyoruz. İlçemiz Emet Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Tuba Karakaş’ı, yayınlamış olduğu ilk eseri olan “Şizofreni Adım Kitabı’ndan dolayı tebrik ediyorum. Edebiyatla, sanatla, kültürel etkinliklerle uğraşan, emek veren, özverili daha nice yazarlarımızın İlçemizden yetişmesi için Kaymakamlıkça verdiğimiz desteklerimiz artarak devam edecektir’’ dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Koca Yaptığı açıklamada, ’’Emet ilçemizde bu kardeşimizin yazarlığa başlaması ve ilk kitabını çıkartması diğer öğrencilerimiz için, hatta ilçemizdeki lise öğrencilerimiz için örnek olmuştur. Kardeşimize elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah ilk kitabından sonrası da gelir. Kardeşimize Eğitim ve yazarlık hayatında başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.