Kaymakam Kadir Yurdagül: Devletimiz yaz kış demeden yollarımız için de çalışıyor

Kaymakam Kadir Yurdagül: Devletimiz yaz kış demeden yollarımız için de çalışıyor

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ilçeye bağlı Doğancılar-Efendiköprüsü köyleri arasında yapılan 5 kilometrelik yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.Yol çalışmalarını Çavdarhisar...

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ilçeye bağlı Doğancılar-Efendiköprüsü köyleri arasında yapılan 5 kilometrelik yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Yol çalışmalarını Çavdarhisar Özel İdare Müdürü Hüseyin Dülger’le inceleyen Kaymakam Yurdagül, ’’Doğancılar-Efendiköprüsü köy yolumuzun genişletme ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Kısa sürede 5 kilometrelik yolumuzun genişletme ve alt yapı çalışmaları bitirilip asfalt atma işlemi yapılacak. Devletimiz, yaz kış demeden vatandaşımız için çalışıyor. Çavdarhisar geçtiğimiz yıl içerisinde köy yolları bakım onarım ve asfalt çalışmaları konusunda büyük hizmetler aldı. Diğer taraftan ilimize bağlanan anayol çalışmaları devam ediyor. Anayoldan köy yollarımıza bağlanan kavşak çalışmaları büyük oranda bitirildi ’’diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.