Kaymakam Kantay, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Kaymakam Kantay, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileriyle konferansta buluştu.Basri Koçyiğit Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiye Kaymakam Atila Kantay’ın yanı sıra...

Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileriyle konferansta buluştu.

Basri Koçyiğit Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiye Kaymakam Atila Kantay’ın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Hoş ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşen konferansta Kaymakam Atila Kantay öğrencilere, eğitim hayatını, öğrencilik hayatında yaşadıklarını ve nasıl başarılı olduğunu, kaymakamlığa nasıl başladığını, sorulu ve cevaplı olarak karşılıklı sohbet havasında anlattı.

Konferansta Demirci ilçesi hakkında bilgi sunan Kaymakam Atila Kantay, "Demirci ilçesi çok derin kökleri olan kadim bir ilçe." dedi. Demirci Akıncıları ve Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı’dan da bahseden Kaymakam Atila Kantay, “Demirci Akıncılarını genç nesillere tanıtmak, tarih bilinci oluşturmak ve bir milli şuur oluşturmak, o zor günlerde neler yaptıklarını anlatabilmek ve bu güzergahta verdikleri mücadeleyi projelerle yaşatmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Söyleşide Demirci Akıncıları anısına gerçekleştirilen ’Drama Köprüsü’ tanıtım videosu da katılımcılara izletildi.

Konferans sonunda öğrencilerin sorunlarıyla da yakından ilgilenen Kaymakam Kantay sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vereceğini söyledi. Program daha sonra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından Kaymakam Atila Kantay’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından sonra sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.