Kaymakam Yönden’den Terör Saldırısına Sert Tepki

Kaymakam Yönden’den Terör Saldırısına Sert Tepki

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bombalı terör saldırısı etkisi ülke genelinde sürerken, bombalı saldırıya tepkiler Didim’den de geldi. Kaymakam Yönden, terör faaliyetlerine bulunanların idamla...

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bombalı terör saldırısı etkisi ülke genelinde sürerken, bombalı saldırıya tepkiler Didim’den de geldi. Kaymakam Yönden, terör faaliyetlerine bulunanların idamla cezalandırılması gerektiğini dile getirdi.

İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan bombalı terör saldırısı etkisi ülke genelinde sürerken, bombalı saldırıya tepkiler Didim’den de geldi. 42 kişinin yaşamını yitirdiği, 13’ü yabancı 238 kişinin yaralandığı saldırının şoku sürerken, saldırı sonrasında Ülke genelinden bir günlük yas ilan edildi. İstanbul’daki saldırıyla ilgili İlçe protokolü ve siyasiler sosyal medya hesaplarından terör saldırısını kınarken, ölenler için rahmet, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundular.

Didim Kaymakamı İskender Yönden saldırıyla ilgili olarak “İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında şehit olanlara rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Canlı ama ruhsuz, insanlık düşmanı canileri, onları yöneten ve yönlendirenleri, alkış tutan ya da katliamı hoş gören katillerin açık- gizli destekçilerini nefretle kınıyorum. Her türlü terör faaliyetinde bulunanlar ve onların destekçileri için ertelenmez, affedilmez yaptırımların uygulanması, hatta idamlarının mümkün olması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.