Kaymakam Yurdagül: Devletimiz şehit yakınları ve gazilerimizin yanındadır

Kaymakam Yurdagül: Devletimiz şehit yakınları ve gazilerimizin yanındadır

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için Kaymakamlık tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.İftar yemeği programına Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ve bazı daire...

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için Kaymakamlık tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

İftar yemeği programına Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ve bazı daire amirleri de katıldı.

İftar yemeğinde şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle sohbet edip dertlerini dinleyen Kaymakam Yurdagül, yaptığı konuşmada, ’’ Bu vatan için canını kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimize çok şey borçluyuz. Şehitlerimizin, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları onlar bizlere emanet. Bu iftarda bir araya gelip birlikte olmak istedik. Biz devlet, millet olarak şehit ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. İlçemizde kamu kurum ve kuruluşlar olarak şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize, gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Peygamberlikten sonra en önemli manevi mertebenin şehitlik olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil Başer, ’’Sizler en değerli varlıklarınız olan eşinizi, oğlunuzu kardeşlerinizi, bazılarınız da babalarını bu vatan için şehit verdi. Bunun dünyada her hangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Bu vatan, bu bayrak, bu aziz millet adına bundan daha değerli ve daha büyük bir fedakarlık yoktur. Bizler, ne yaparsak yapalım sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkmak, milletimiz adına bizim yapabileceğimiz en önemli görevidir. Şehitlerimizin siz değerli ailelerine ve kahraman gazilerimize olan vefa borcumuzun gereği olarak, Belediyemiz sizlerin istek ve taleplerini imkanlar el verdiğince yerine getirmek için çalışacaktır’’ ifadlelerini kullandı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.