Kaymakam’dan hasta ve taziye ziyaretleri

Kaymakam’dan hasta ve taziye ziyaretleri

Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.Geldiği günden beri halkla iç içe olan, sorunlarına çare bulmaya çalışan, dertlerini dinleyen Kaymakam Abbasoğlu halk...

Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Geldiği günden beri halkla iç içe olan, sorunlarına çare bulmaya çalışan, dertlerini dinleyen Kaymakam Abbasoğlu halk tarafından çok seviliyor ve takdir topluyor.

İlçeye Bağlı Cafer Gazi Mahallesinde yaşayan Nuri Alkan’ı hasta yatağında ziyaret eden Abbasoğlu, ’’Yaşlılarımızın, özellikle hastalarımızın tüm dertleriyle ilgilenmek bizim görevimiz. Onlara devletin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek ve onların moralini yüksek tutmak amacındayız. Nuri Alkan amcamızın evinde ne ihtiyacı varsa karşılanıyor. Biz her zaman yanındayız’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nuri Alkan, ’’Devletimiz böylesine değerli kaymakamlar yetiştirmiş ve evimize kadar geçmiş olsun ziyaretine gelip ihtiyaçlarımızı soruyor. Rabbim razı olsun’’ diye konuştu.

Kaymakam Abbasoğlu ve ilçe protokolü, daha sonra geçtiğimiz günlerde Almanya’da geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatını kaybeden 18 yaşındaki Barış Korkmaz’ın ilçeye bağlı Arpalı köyündeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.