Kaysü İçin Ortak Akıl Toplantısı

Kaysü İçin Ortak Akıl Toplantısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Katı Atık Yönetim Sistemi Ücret tarifelerinin hazırlanması ve ilçeler arası uygulamada birlik sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.Kültür Sitesi La...

Manisa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Katı Atık Yönetim Sistemi Ücret tarifelerinin hazırlanması ve ilçeler arası uygulamada birlik sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.

Kültür Sitesi Lale Salonu’nda yapılan toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ 1. Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Uluturhan, MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, Strateji ve Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız ile 17 ilçenin Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürleri katıldı. Toplantıda KAYSÜ tarifelerinin hangi yöntemlerle belirleneceği, dikkate alınacak yönetmelikler ve faturalara nasıl yansıtılacağı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

"MÜŞTEREKEN YAPILACAK ÇALIŞMALAR ÖNEMLİ"

Toplantıda konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Ortak akılla en doğru yolun ve çoğunluğun kabul edebileceği bir sonucu doğuracak düzenlemeleri yapmak bizlerin elinde. Burada bir araya gelmemiz de bunun bir vesilesi. Bizler bu coğrafyada yaşayan vatandaşların verdikleri vergileri onlara hizmet olarak aktarmakla sorumlu yöneticileriz. Bu nedenle ortak akılla, müştereken yapılacak çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle gelişmişlik düzeyi, nüfus potansiyeli ve sosyo ekonomik durumu aynı olan ilçelerde uygulanacak olan tarifelerin birbirine yakın olmasını sağlamak bizim temel amacımız. Aynı olan iki ilçenin tarifeleri arasında çok fazla farkın olması vatandaşa bizim yürüttüğümüz çalışmanın güvenilirliği noktasında şüphe yaratır. Bu nedenle ortak akılla, müştereken yapılacak çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

DAİRE BAŞKANLARINDAN SUNUM

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’in konuşmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım ile MASKİ Strateji ve Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız, sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.