Kazada Hayatını Kaybeden Gençlere Son Veda

Kazada Hayatını Kaybeden Gençlere Son Veda

Manisa’nın Kula ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç Selendi ilçesinde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından sevenlerinin gözyaşları arasın...

Manisa’nın Kula ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç Selendi ilçesinde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren Kuzenler Sıla Başyiğit ve Ferdi Bayram bugün öğle namazına mütakiben Merkez Eski Cami’de Bekir Akgün ise Karaselendi Mahallesi camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından aile kabristanlıklarına defnedildi.

Kuzen olan Sıla Başyiğit ve Ferdi Bayram’ın cenazeleri yan yana kılınırken Aile kabristanlığında da yan yana defnedildi. Merkez Eski Camiinde kılınan cenaze namazına Selendi Kaymakamı Murat Aydın, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Cumhuriyet Halk Partisi Selendi İlçe Başkanı Adem Korkmaz, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çimen ile Sıla Başyiğit ve Ferdi Bayram’ın yakınları, akrabaları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Sıla Başyiğit ve Ferdi Bayram’ın cenazeleri daha sonra Selendi Şehir Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında yan yana defnedildi. Sıla Başyiğit’in Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde öğretmen olduğu, araçtaki Ferdi Bayram ve Bekir Akgün’ün ise liseyi birlikte okuduktan sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesine bağlı Ahmetli Meslek Yüksek Okulunda öğrenci oldukları ve Selendi’ye gittikleri öğrenildi.

Kaza

Kaza dün saat 17.30 sıralarında D-300 İzmir Ankara Karayolu Kalınharman Mahallesi kavşağında meydana geldi. Kazada Kula istikametinden Uşak istikametine giden Sıla Başyiğit (35) yönetimindeki 45 SS 660 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeritten gelen Cihan Gültekin’nin (51) kullandığı F CG 4004 yabancı plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.Kazada 45 SS 660 plakalı otomobilde bulunan Bekir Akgün (19), Ferdi Bayram (20) ve sürücü Sıla Başyiğit araçta sıkışarak feci şekilde can vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.