Kebelioğlu; "CHP kazandıkça Aydın, AK Parti kazandıkça Türkiye kaybediyor”

Kebelioğlu; "CHP kazandıkça Aydın, AK Parti kazandıkça Türkiye kaybediyor”

Genel Başkanlığı'nı Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi, Efeler 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı'nda yapılan kongreye tek aday olarak giren İsmail Kebelioğlu Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanı seçildi. Partisinin hedefini açıklayan Kebelioğlu, CHP kazandıkça Aydın kaybediyor, AK Parti kazandıkça Türkiye kaybediyor” dedi.

Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanlığı Olağan 1. Olağan Kongresi’ne Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, ilçe başkanları ve üyeler katıldı. Kongreye tek aday olarak giren inşaat mühendisi İsmail Kebelioğlu yapılan seçimli olağan kongrede kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanı olarak seçildi.

“CHP KAZANDIKÇA AYDIN, AK PARTİ KAZANDIKÇA TÜRKİYE KAYBEDİYOR”

ismail-kebelioglu-002.jpgParti binasında gerçekleştirilen kongrede konuşan Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanı İsmail Kebeliğlu hedeflerini açıkladı. Kebelioğlu, Zafer Partisinin kuruluş yıl dönümü olan 26 Ağustos 2022 tarihine kadar 800 üyeye ulaşmayı hedefledik. 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı koltuğundan indirip, bir Türk Milliyetçisini o koltuğa oturmak olacaktır. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Aydın’ın 17 ilçesinin en az yarısında belediye başkanlığını kazanmaktır. Unutmayalım, CHP kazandıkça Aydın kaybediyor, AK Parti kazandıkça Türkiye kaybediyor” diyerek önümüzdeki dönemin işaretini verdi.

“TÜRKEŞ’TEN SONRA BİR TEK ÖZDAĞ VAR”

Türklüğün son kalesinin Zafer Partisi olduğunu öne süren Başkan Kebelioğlu sözlerini öyle devam etti:

“Bu coğrafyada Türklüğe silmek isteyenlere cevabımız tokat gibi olacaktır. Türk düşmanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘geldikleri gibi gidecekler.’ Atatürk’ten sonra Türk siyasi hayatında Alparslan Türkeş dönemi hariç Türk kimliğini öne çıkararak Türk milleti adına ve Türk milleti için siyaset yapan siyasetçi çıkmadı. Genel başkanımız Ümit Özdağ, üzerinde Türk yazan şapkayla Türk siyasetinde yerini aldı.”

“İDEALİMİZ, DEVLET-İ EBED MÜDDETTİR”

ercan-arslan-002.jpg“Zafer Partisi’nde bulunma gerekçemiz sadece ve sadece Türk milliyetçiliğidir, Türklük sevdamızdır, Türk’ün devlet-i ebed müddet idealidir” diyerek sözlerine başlayan Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, “Dün aynı idealler için ve aynı ideallerin etrafında saf tuttuğumuza inandığımız yerde, Türk milliyetçiliğinin ve Türk milliyetçilerinin gök ekini gibi biçildiğini gözlerimizle gördük, o tırpan beni ve pek çok arkadaşımızı biçti. Ama biz Oğuz Ata’nın, Bilge Kağanın, İlteriş Kağanın, Büyük Türk Milliyetçisi Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yetimleriyiz, Bunun için biçildikçe gürleşiriz” diye konuştu.

“TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN YENİ ADRESİ ZAFER PARTİSİ’DİR”

Biçildikçe gürleştiklerini belirten İl Başkanı Arslan şunları kaydetti:

Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği yeni yol haritasını çizen ve yeniden Türk milliyetçiliği diyerek Türklüğümüz için yeni bir mücadele başlatan; Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ Bey nerede ise biz artık oradayız. Bundan sonra Ay yıldız nerede ise, Gök Bayrak nerede Türk milliyetçiliğine hizmet nerede ise, laik ve demokratik Türkiye mücadelesi nerede ise, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi ve değerlerinin savunması nerede ise bizde oradayız. Artık herkes şunu bilsin ki; Türk Milliyetçiliğinin yeni adresi artık Zafer Partisi’dir.”

“TÜRKİYE YOKSULLAŞTIRAN BÜYÜME YAŞADI”

Ülkemizin bu gün içine düşürüldüğü durumun, yakalandığı amansız ekonomik rahatsızlığın adının “Yoksullaştıran büyüme” olarak tanımlandığını söyleyen İl Başkanı Arslan konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye son 20 yılda yoksullaştıran büyümeyi yaşadı ve bu günlerde fakru zaruretin son aşaması olan açlığa doğru bir gidiş var. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk yoksullaştıran büyümeye karşı milletimizin bu günlerde yaşayacağı sıkıntıları çok önceden görerek bizlere panik yapmamamızı öğütlemiş ve büyük Türk Milleti’ne şöyle seslenmiş;

“Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.”

İşte bu durumda bile Cumhuriyete sahip çıkmalısın. Muhtaç olduğun kudreti sorarsan damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Yine Büyük Halk Ozanı Aşık Mahsuni Şerif, yoksullaştıran büyümeyi şu dizelerle dile getirmiş;

“Yoksulun sırtından doyan doyana / Bunu gören yürek nasıl dayana / Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana / Bilmem söylesem mi söylemesem mi?”

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ KAZANACAK”

Zafer Partililer olarak bu duruma sebep olan saraya ve yandaş savunucularına şöyle sesleniyoruz. ‘Ekmek bulamıyorlar ise pasta yesinler’ cümlesini geçmişte Fransız bir Saraylı kurmuştu. ‘Yalan söylemeyin, kimse aç değil’ cümlesini de yine Türk topraklarındaki milletten kopmuş bir saraylı kurdu. Birincisinin ardından Fransız Devrimi gerçekleşti. Milliyetçiler kazandı. İkincisinin ardından Haziran 2023 seçimleri gerçekleşecek ve Atatürk izinde Türk Milliyetçileri kazanacak.

“TÜRK MİLLETİ KAYBEDİYOR”

TUİK’in açıkladığı rakamlara göre ihracat rekor kırıyor, büyüme rakamları çok üst düzeyde, fakat büyüme halka yansımıyor, toplum gün geçtikçe daha çok dibe batıyor ve yoksullaşıyor. Gelinen bu noktada son 20 yılı özetlemek gerekirse; AKP, saray ve yandaşları kazandıkça büyük Türk milleti kaybetmiş ve kaybetmeye devam ediyor.

AYDINLILARA SESLENDİ

Şimdi buradan Zafer Partililer olarak bütün Aydınlı hemşehrilerime sesleniyor ve diyoruz ki; Zafer Partisi tıpkı Cumhuriyetin ilk yıllarında Atatürk’ün yaptığı gibi Karma ekonomi modeline dönerek ülkemizi tekrar üretir hale getirecektir..

Zafer Partisi demek Türkiye’nin kaynaklarını hızla tüketen ve ülke insanının emeklerini sömüren 10 milyon sığınmacı ve kaçağın kendi vatanlarına gönderilmesi demek.

Zafer Partisi demek Türkiye’nin kanını emen 5 firmanın devlet ihalelerini almasına son vermek demek.

Zafer partisi demek Türkiye’nin tekrar planlı kalkınmaya dönüp, Devlet Planlama Teşkilatını kurup Karma ekonomiye dönmesi demek

Zafer Partisi demek köy okullarının tekrar açılması, önünde andımızın okunması ve Türk bayrağının çekilmesi, demek.

Zafer Partisi demek Türkiye’nin tarımda tekrar kendisini besleyen bir ülke haline gelmesi demek.

Zafer Partisi demek, çiftçimize tohum ve gübreyi maliyetinin altında vermek, mazotta ÖTV ve KDV'yi kaldırıp, bu fiyat üzerinden bir indirim daha yapmak demek!

Zafer Partisi demek araç, yolcu hasta garantili ihalelere son verilip, bu garantileri Türk çiftçisinin ürettiği mahsullere alım garantisi olarak vermek demek.

“ÜRKEKÇE DEĞİL ERKEKÇE”

İşte biz Zafer Partililer artık bunları her yerde “Ürkekçe” değil “Erkekçe” söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. Bunları söylediğimiz için Türk Milletinin bizlere desteği çığ gibi büyüyor. Saray Rejimine karşı çıkıyor gibi görünen sarı muhalefet ile aramızdaki en belirgin fark da işte budur.

Yapılan konuşmalardan sonra Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı iken partisinden istifa eden Sezerin Şavk’a parti rozeti İl Sekreteri Sevgi Uygunoğlu tarafından takıldı.

Katılım töreninin ardından seçimlere geçildi. Zafer Partisi Efeler İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

İsmail Kebelioğlu, Serdar Aydın, Deniz Demirkapı, Mustafa Küçük, Tayfun Çeri, Zekeriya Ayakçı, Murat Koçen, A.Çağrı Yalçın, Muhsin Kocaoğlu, Yusuf Sarı, Halil Atçalı, Ferdi Subaşı, Zafer Yağcı, Rıfat Can, Şükrü Akçeşme, Alaattin Ayaz, Fatih Yağız, Nazlıcan Yolcu, Sezerin Şavk, Bahattin Evcil, Gülsüm Baran, Saygın Çakmak, Mehmet Karataşoğlu, Kadir Şen ve Ayşegül Benli.

ismail-kebelioglu.jpg

ercan-arslan.jpg

184.jpg

ercan-arslan-001.jpg

ismail-kebelioglu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum