Keçiören’in Gençleri Daha Mutlu

Keçiören’in Gençleri Daha Mutlu

Gençleri sokağın kötü etkilerinden ve zararlı bağımlılıklardan korumayı amaçlayan Keçiören Belediyesi, Şehzade Gençlik Merkezi ile gençlere spor, sanat, kültür ve bilim alanlarındaki farklı seçenekler...

Gençleri sokağın kötü etkilerinden ve zararlı bağımlılıklardan korumayı amaçlayan Keçiören Belediyesi, Şehzade Gençlik Merkezi ile gençlere spor, sanat, kültür ve bilim alanlarındaki farklı seçeneklerin kapılarını açıyor.

Görev süresi boyunca gençlerle yakın bir bağ kurmaya özen gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın hizmete açtığı Şehzade Gençlik Merkezi büyük ilgi görüyor. Yonca Yaşam Merkezi bünyesindeki Şehzade Gençlik Merkezi, gençlere hem zamanlarını olumlu değerlendirme hem de kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Merkezde yaşıtlarıyla birlikte masa tenisi, bilardo ve satranç gibi çeşitli zihinsel ve bedensel oyunları oynama imkanı bulan gençler, böylece daha sağlıklı sosyal ilişkiler de kurabiliyorlar. Kitap okumak isteyenler merkezin kütüphanesinden faydalanabilirken, farklı konularda araştırma ve kaynak bulma imkanını da yakalayabiliyorlar.

"GENÇLERİMİZİN İYİ YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ"

Yarıyıl tatiline kısa bir süre kaldığını hatırlatan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, gençlerin daha verimli vakit geçirmesini istediklerini belirterek, “Şehzade Gençlik Merkezimizden Keçiören’de yaşayan 15-25 yaş arasındaki bütün gençlerimiz yararlanabiliyor. Merkezimizde kendi yaş guruplarındaki arkadaşlarıyla bir araya gelebilen gençlerimize birçok seçenek sunuyoruz. Masa tenisi, bilardo ve satranç gibi oyunlar oynayabiliyorlar. Yine bilgisayarla ilgili kurs eğitimlerini alabiliyorlar. Merkezimizde ayrıca müzik, enstrüman, dil ve diksiyon gibi kursların verildiği derslikler de bulunuyor” dedi.

En karlı yatırımın insanın kendisine yaptığı yatırım olduğunu ifade eden Başkan Ak, “Gençlerimizi bir yandan sokağın kötü etkilerinden ve zararlı bağımlılıklardan uzak tutarken, diğer yandan kişisel gelişimlerini sağlayacak aktivitelerle tanıştırıyoruz. Hedefimiz ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizin eni iyi şekilde yetişmesi ve özgüvenlerini kazanmasıdır. Gençlere yönelik bu tür faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.