Keçiörenlinin De Söyleyecek Sözü Var

Keçiörenlinin De Söyleyecek Sözü Var

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, altı yıldır her Çarşamba günü makamının kapılarını açtığı vatandaşlarla bir araya geliyor.Bugüne kadar halk günleri aracılığıyla binlerce Keçiörenli ile yüz yüze...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, altı yıldır her Çarşamba günü makamının kapılarını açtığı vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bugüne kadar halk günleri aracılığıyla binlerce Keçiörenli ile yüz yüze görüşme imkanı bulan Başkan Mustafa Ak, sorunlara anında müdahale ederek çözüm için yetkili belediye birimlerini harekete geçiriyor. Keçiörenliler de halk günleri sayesinde hem Başkan Ak’a taleplerini hem de görüş ve önerilerini iletme şansını yakalıyorlar.

Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edindiklerini belirten Başkan Ak, Keçiörenliler’in halk günü uygulamasından son derece memnun olduklarını söyledi. Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği belediyenin kapılarını vatandaşlara her zaman açık tuttuklarını vurgulayan Başkan Ak, “Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Keçiören’i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Karar mekanizmasına vatandaşları da dahil ederek onlar için hizmet ürettiklerini vurgulayan Ak, “Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Keçiörenliler’den gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.