Kekreyemiş Tozu Sitemizde Satışta!

Kekreyemiş Tozu Sitemizde Satışta!

Resmi satış sitemizde ürün satın almak için sırası ile sipariş formu hazırlayabilir, hızlı teslimat ile kargo işlemleri başlatılır, ödeme seçeneklerinden dilediğiniz biri kullanılarak satın alım gerçekleştirilebilir ve orijinal ürününüze sahip olabilirsin

Güvenlik etiketli orijinal ürün sahibi olduğunuzda kullanım ile ilgili, içeriğindekilerle ilgili ve saklama koşulları, son kullanma tarihi gibi detayları da öğrenmiş olursunuz. Kaliteli ve güvenli hizmet alarak ürününüzü kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarından da istediğiniz detayları öğrenebilirsiniz.

Kullanım Şekli Nasıldır?

Bitkisel ürün kullanımı da hemen herkesin kolaylıkla uygulayabileceği türdendir. Yoğurt, çay ve ya suyunuza 1-2 tatlı kaşığı koyarak iyice karışmasını sağlayabilirsiniz. Bundan sonra gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Kullanım için önerilen dozu aşmayınız. Gün içinde bir kez uygulayabilirsiniz. Güvenlik etiketi olan ürün ambalajında kullanımdan önce okumanız gereken bilgiler yazı ile bildirilmiştir. Kullanmadan önce okuyunuz. Herhangi bir hastalığın teşhis ve ya tedavisinde kullanılan bir ilaç değildir. Son kullanma tarihi geçen ya da geçmekte olan ürünleri satın almayınız ve kullanmayınız.

Kargo Firması Seçimi

Talep formu hazırlarken adınız, soyadınız, adresiniz için ayrılmış olan kısımlara doğru ve eksiksiz olarak kişisel bilgilerinizi girebilirsiniz. Bu aşamada kargo firması için de seçim yapabilirsiniz. PTT Kargo, Aras Kargo ve MNG Kargo şirketlerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Bir ve ya iki iş günü dahilinde sipariş paketiniz elinize ulaşmaktadır.

Muhteviyat ve Kullanım Talimatı

Bitkisel bileşenlere sahip olan ürün aynı zamanda kolay kullanımı ile de oldukça fazla tercih edilmektedir. Bunun için resmi satış sitemizden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Kısa sürede elinize ulaşan ürünü çay, su ve ya yoğurdunuzla karıştırarak günde bir kez tüketebilirsiniz.

Kampanyalı Fiyatlar

Devam eden kampanyamıza göre yenilenen fiyatlarımız 1 adet 64 tl + 10 tl kargo bedeli, 2 adet 82 tl + 10 tl kargo bedeli, 3 adet 112 tl + ücretsiz kargo, 4 adet 149 tl + ücretsiz kargo ve kekreyemiş soft jel hediye şeklindedir.  Hemen şimdi siz de kolayca sipariş vererek hızlı teslimat ile ürününüze kavuşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.