Kemal Özdeş: “Her 3 Puan Başlangıçtır”

Kemal Özdeş: “Her 3 Puan Başlangıçtır”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Bireysel hatadan geriye düştük. İkinci yarı daha iştahlıydık ve istediğimiz sonucu aldık. Her 3 puan başlangıçtır” dedi.1-0...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Bireysel hatadan geriye düştük. İkinci yarı daha iştahlıydık ve istediğimiz sonucu aldık. Her 3 puan başlangıçtır” dedi.

1-0 geriye düştükleri maçta 3-1’lik skorla ligin 6. haftasında Kayserispor’u mağlup eden Kasımpaşa’da Teknik Direktör Kemal Özdeş, maçı değerlendirdi.

Deneyimli çalıştırıcı, "Ligin 6. haftasında 3 puanla tanışmak umut verici. 15. günüm takımla birlikte. Geçen hafta Bursa’da oynanan oyunun içerisinde oyun disiplinimize bakılırsa 1 puana üzülecekken mağlup olmak üzülmemize sebep oldu. Maçtan sonra oyuncularımın verdiği tepki olumlu olunca birlik-beraberlik adına önemli bir mesafe kat ettik orada. Oranın ardından burada bugün 3 puanla başlamak da iyi bir başlangıç oldu. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Bireysel hatadan geriye düştük. İkinci yarı daha iştahlıydık ve istediğimiz sonucu aldık. Benim için oyuna giren Batuhan ve Veysel’in takıma ve oyuna etki etmesi önemliydi. Her 3 puan başlangıçtır. Hele de ilk 3 puansa bu. Milli maç arası var. Bir sonraki araya kadar oynanacak maçların çalışmalarına devam edeceğiz. Gaziantep maçında da umarım iyi sonuçlar alarak döneriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.