Kemalpaşada Coşkulu Zafer Kutlaması

Kemalpaşa'da Coşkulu Zafer Kutlaması

30 Ağustos Zafer Kutlamaları kapsamında Kemalpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Müzik Topluluğu sanatçılarının katıldığı muhteşem gece, vatandaşlardan tam not aldı.

- 30 Ağustos Zafer Kutlamaları kapsamında Kemalpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Müzik Topluluğu sanatçılarının katıldığı muhteşem gece, vatandaşlardan tam not aldı.

Yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen zafer kutlamalarının güzel örneklerinden birisi de Kemalpaşa'da yapıldı. 30 Ağustos Zafer Kutlamaları kapsamında Kemalpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Müzik Topluluğu sanatçılarının katıldığı muhteşem gece, vatandaşlardan tam not aldı. Zafer Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde sahne alan sanatçılar Güler Aksoy ile Yılmaz Demirtaş, izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatırken gecede birbirinden güzel halk müziği ezgileri seslendirildi. Son derece yoğun ilginin olduğu geceyle ilgili olarak konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, böylesi anlamlı bir gecede vatandaşları bir araya gelmekten ve birlikte Zafer Bayramı'nı kutlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Böyle anlamlı gecelere her zaman önem verdiklerini kaydeden Başkan Uğurlu, bağımsızlık mücadelesini başlatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; bu uğurda hayatını kaybeden şehitlere Allahtan rahmet dileyerek, onları her zaman saygıyla minnetle anacaklarını söyledi. Etkinlik sonunda sanatçılara çiçek taktim edildi.

KEMALPAŞA'DA COŞKULU ZAFER KUTLAMASI

KEMALPAŞA'DA COŞKULU ZAFER KUTLAMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.