Kemalpaşanın Gazileri Çok Mutlu

Kemalpaşa'nın Gazileri Çok Mutlu

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle düzenlenen tören, Kemalpaşa Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi. Gazi ve çok sayıda yurttaşın katıldığı törende duygu dolu anlar yaşanırken; ilçe merkez komutanlığında düzenlenen toplantıda gazilerle sohbet eden Kemalpaşa Be

- 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle düzenlenen tören, Kemalpaşa Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi. Gazi ve çok sayıda yurttaşın katıldığı törende duygu dolu anlar yaşanırken; ilçe merkez komutanlığında düzenlenen toplantıda gazilerle sohbet eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatanı için canını hiçe sayan şehit ve gazilere her zaman şükran duyduklarını söyledi.

Türkiye çapında çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen 19 Eylül Gaziler Günü, Kemalpaşa'da düzenlenen resmi törenlerle kutlandı. Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Erhan Gönülbağı, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir ile gazi ve vatandaşların katıldığı tören, Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törene, gaziler aileleriyle birlikte katılırken; zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Tören sonrası, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından verilen davette, gazilerle sohbet eden Başkan Uğurlu, vatanı için canını hiçe sayan şehit ve gazilere her zaman minnet duyduklarını söyledi.

Bağımsızlık yolunda, mücadele etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen bir neslin evlatları olduklarını vurgulayan Başkan Uğurlu, "Atalarımız ve büyüklerimiz, birlik ve beraberliğimizi bozucu her türlü saldırıya karşı mücadele etti; canlarını ortaya koydu. Bizler başta şehitlerimiz olmak üzere bütün gazilerimize şükran borçluyuz. Onlar sayesinde bu topraklarda barış ve özgürlük yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor" diye konuştu.

Vatanları uğruna hayatlarını hiçe sayan gazilere her zaman teşekkür edeceklerini de ifade eden Başkan Uğurlu, "Bir dava adına; kendi vatanı ve milleti uğruna mücadele ederken gazi kalan vatandaşlarımız bizler için gerçek birer kahramandır. Dolayısıyla kahramanlarımızı her ortamda el üstünde tutmak bizim görevimiz. Bugüne kadar onlara her zaman saygı duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Hepsini sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum" ifadesinde bulundu.

KEMALPAŞA'NIN GAZİLERİ ÇOK MUTLU

KEMALPAŞA'NIN GAZİLERİ ÇOK MUTLU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.