Kemer Barajı’nda Balık Keyfi

Kemer Barajı’nda Balık Keyfi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bulunan Kemer Barajı mevkiinde faaliyet gösteren işletmeci, tuttuğu balıkları müşterilerine sunuyor.Çam ağaçlarının altında göl manzarasına sahip işletmede, taze olarak piş...

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bulunan Kemer Barajı mevkiinde faaliyet gösteren işletmeci, tuttuğu balıkları müşterilerine sunuyor.

Çam ağaçlarının altında göl manzarasına sahip işletmede, taze olarak pişirilip müşterilere sunulan sazan, yayın balığı ve alabalığın lezzeti müşterilerden tam not alıyor. Göl manzaralı işletme, açık ve kapalı olarak yaz-kış müşterilerine hizmet veriyor. Alkolsüz olarak hizmet veren işletmede, yemeğin ardından odun ateşinde ikram edilen çay ile vatandaşlar Kemer Baraj Gölünün eşsiz manzarasının tadını çıkarıyor.

İşletme sahibi Ali Gülhan, yaptığı açıklamada; “Kemer Barajında yetişen sazan, alabalık ve yayın balığımız çok lezzetlidir. Taze balıklarımızı odun ateşinde yine Bozdoğanımızın kaliteli zeytinyağında pişirerek müşterilerimize sunuyoruz. Mangalda pişen alabalığımızın tadı da ayrı oluyor. Yaz -Kış hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız günü birlik işletmemize gelerek hem lezzetli balıklarımızla yemeklerini yiyorlar, hem de doğanın, Kemer Baraj Gölünün güzelliği ile huzur bulup dinlenme fırsatı yakalıyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.