Kendi Partilisinden AK Partili Erdem'e Yanıt

Kendi Partilisinden AK Partili Erdem'e Yanıt

"Aydın halkı pahalı su kullanıyor" iddiasını öne süren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e yanıt bu defa kendi partilisinden geldi. AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, "Alınan atık su parası bizim vebalimiz" dedi.

Aydın kamuoyunu günlerdir meşgul eden "Aydın halkı pahalı su kullanıyor" iddiasında şok gelişme yaşandı. Aydın ilindeki su ücret tarifesi ile ilgili kafa bulandıran açıklamalar yapan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu suçlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e itiraf niteliği taşıyan tokat gibi cevap geldi. Erdem'e katılmadığı toplantıda tokat gibi itirafın kendi partilisinden gelmesi ise şaşırttı. 

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan isimlerle bir restoranda yemekli tanıtım toplantısı yapan ve açıklamalarda bulunan Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer Milletvekili Erdem'i yalanladı. Beraberlik ve Dayanışma Yemeği adı altında yapılan toplantıda, Maraton TV'den Erol Özhavutçu'ya yaptığı açıklamada Aydın Büyükşehir Belediyesini ve ASKİ'yi değerlendirirken sarfettiği sözler şok etkisi yaptı.

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer açıklamasında, "Alınan atık su parası bizim vebalimiz." demesi kendi partisinin Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e cevap olarak değerlendirildi. 

Bilindiği gibi; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan su paralarının düşmesi için kanun teklifi verirken, teklifin AK Partili Mehmet Erdem’in de aralarında bulunduğu vekillerin oylarıyla reddedildiği ortaya çıkmıştı.

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in  bu çıkışı gelişmelerden rahatsız olduğu için Mehmet Erdem'e ültümatom olarak değerlendirildi.

fatih-gurer.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.