Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler

Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler

Bağcılar’da bir telefon dükkanının kepengini sökerek içeri giren hırsızlar saniyeler içerisinde bütün telefonları çaldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı.Olay, geç...

Bağcılar’da bir telefon dükkanının kepengini sökerek içeri giren hırsızlar saniyeler içerisinde bütün telefonları çaldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı.

Olay, geçtiğimiz perşembe günü Bağcılar Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir telefon dükkanında gerçekleşti. Sabah 04.30 sıralarında gelen şahıslar dükkan kepengini söküp, kapı camını kırdıktan sonra girdikleri dükkanda tezgah ve vitrinde bulunan bütün telefonları saniyeler içerisinde çalarak kayıplara karıştı. Olayı polislerden haber alan dükkan sahibi Polat Keklik, "Olayın gerçekleştiği saatte telefonla bana ulaşamayan polis ekipleri beni gelip evden aldılar. Dükkanıma geldiğimde kepengimin yerinden söküldüğünü, kapı camımın kırıldığını gördüm. İçeri girdiğimde her şey yerli yerindeydi ama bütün telefonlarımı almışlardı. Maddi olarak 8-10 bin lira zararım var. Dükkanda alarm ve kameralar olmasına rağmen adamlar hiçbir şeyi umursamadan ellerini kollarını sallayarak girip her şeyi yapabiliyorlar. Bu dükkanımın üçüncü soyuluşu. Bu semtte korkar olduk. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

Alarm ve güvenlik kameralarına aldırış etmeden saniyeler içerisinde soydular

Güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen hırsızlık olayında, yüzleri sarılı iki zanlı ellerindeki kesici aletle önce kepengi söküyor. Kapı camını patlatan zanlılar daha sonra dükkana giriyor. Bir şahıs tezgahtaki telefonları toplarken, diğeri ise kasa tarafına geçerek müşteriler tarafından tamir için bırakılan telefonları topluyor. Tam dükkandan ayrılacakken vitrindeki telefonları gören şahıslardan biri onları da toplayarak dükkandan çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.