“Kesişen Zaman” Törenle Açılıyor

“Kesişen Zaman” Törenle Açılıyor

Üzerinde Selçuk’un tarihi figürlerinin bulunduğu Amerikalı iki heykeltıraş tarafından yapılan “Kesişen Zaman” adlı heykel Quatman Ailesinin ve Amerikan Efes Derneği yöneticilerinin de katılımıyla 10 E...

Üzerinde Selçuk’un tarihi figürlerinin bulunduğu Amerikalı iki heykeltıraş tarafından yapılan “Kesişen Zaman” adlı heykel Quatman Ailesinin ve Amerikan Efes Derneği yöneticilerinin de katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de törenle açılacak.

Amerika’da yaşayan Bill Quatman ve ailesi “Kesişen Zaman” adlı heykelin açılışı için Selçuk’a geliyor. Selçuk’un tarihi değerlerine yaklaşık 60 yıldır verdiği emeklerle bilinen Quatman Ailesi tarafından tasarlanan tarihi yapı, geçtiğimiz aylarda Amerikan Efes Derneği ve Selçuk Belediyesi’nin desteği ile parçaları birleştirilerek yapımı tamamlanmıştı. Amerikalı Heykeltıraş Dawied Lepo ve kardeşi Robert Lepo’nun üç yıldır üzerinde çalıştıkları yapı açılışı için Selçuk’a gelecek olan Bill Quatman ve ailesi, 10 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de yapılacak olan “Kesişen Zaman” adlı heykelin açılışına katılacak.

Selçuk Otogar önünde yapılacak olan açılış için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Amerikan Efes Derneği’nin desteği ile Selçuk Belediyesi’ne hediye edilen bu tarihi yapının açılışına tüm Selçuk halkını davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.