Kıbrıs Genç TV, Gençler Tarafından Türkiye’de Ve KKTC’de Yılın Basın Kuruluşu Seçildi

Kıbrıs Genç TV, Gençler Tarafından Türkiye’de Ve KKTC’de Yılın Basın Kuruluşu Seçildi

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel merkezinden yapılan açıklamada Türkiye ve KKTC Üniversitelerinde yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda Kıbrıs Genç TV Türkiye ve KKTC’de yılın basın...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel merkezinden yapılan açıklamada Türkiye ve KKTC Üniversitelerinde yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda Kıbrıs Genç TV Türkiye ve KKTC’de yılın basın kuruluşu seçildi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Aytaç Yamaç yapmış olduğu basın açıklamasında "Kıbrıs Genç TV yayın politikasıyla ilkeli ve dürüst yayın anlayışıyla Gençlik ve Sportif faaliyetlere kültür ve sanat etkinlikleri ne yapmış olduğu yayınlarda geniş yer vermesiyle Televizyon kanalı olarak çok sayıda sosyal sorumluluk Projelerine Sponsor olması ve destek vermesiyle Türkiyeli ve KKTC’li gençler tarafından en çok seyredilen televizyon kanalı olmuştur" dedi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Aytaç Yamaç yapmış olduğu yazılı açıklamasında "Kıbrıs Genç TV yapmış olduğu yayınlarla Kıbrıs Türk halkının vermiş olduğu onurlu bağımsızlık mücadelesinde Kıbrıs Türk halkının sesini, dünya ya duyurmuş ve ve Kıbrıs Türk halkının bağımsızlık mücadelesine büyük katkılar sağlamıştır. Genç TV’nin bu özellikleri göz önünde bulundurulmuş ve Kıbrıs Genç TV Türkiye de ve KKTC de yılın televizyon kanalı yılın basın kuruluşu seçilmiştir" dedi.

Kıbrıs Genç Tv’nin yılın basın kuruluşu ödülü önümüzdeki günlerde Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu tarafından Birinci Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci’ye takdim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.