Kılıçdaroğlu, Cebeci’de Vatandaşlarla İftar Yaptı

Kılıçdaroğlu, Cebeci’de Vatandaşlarla İftar Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi’nin Cebeci bölgesi iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çankaya’nın Cebeci semtinde kurulan iftar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi’nin Cebeci bölgesi iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çankaya’nın Cebeci semtinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını yaptı. İftara Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP’li milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Levent Gök, CHP İl Başkanı Adnan Keskin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de katıldı. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı her türlü olumsuzluğun unutularak kaynaşmanın, kardeşçe bir arada yaşamanın en güzel aracıdır. Bu ayda dayanışma , bir arada birlik içinde olma duygularını en yoğun biçimde yaşarız. Bugün de burada Çankayalı vatandaşlarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

İslam coğrafyasında yaşanan kavgaların, savaşların, kadınların, çocukların acımasızca öldürülmesinin kabul edilebilecek olaylar olmadığını kaydeden Kılıçdaroğlu, “Bir an önce oralarda da savaşın bitmesi, kinin, öfkenin sonlanmasını arzu ederiz. Bütün dünyada barışın, huzurun olmasını isteriz. Her evde huzurun, her evde barışın, her evde tencerenin kaynamasını isteriz. Dolayısıyla Ramazan ayı gerçekten de hepimizin gönül gönüle bir araya gelip zaman zaman birbirimize kızarız ama o kızgınlıkların unuttuğumuz ayların olması demektir. Ramazanı böyle biliyoruz, böyle kucaklıyoruz. Umuyorum önümüzdeki süreç içinde Ramazandan arta kalan hoşluğu bütün aylara yaymış oluruz. Bütün bir yılımızı da huzur içinde geçirmiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, iftar çadırında bulunan tekerlekli sandalyedeki çocukla da yakından ilgilendi. İftar yapmasının ardından Kılıçdaroğlu Cebeci’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.