Kılıçdaroğlu, İşadamlarına Seslendi

Kılıçdaroğlu, İşadamlarına Seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP’nin iktidarında, iş adamları siyasal vergi incelemesine tabi tutulmayacaktır. Şimdi, baskı uygulanıyor iş adamlarımız üzerine uygulanıyor. Buna son vereceğiz...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP’nin iktidarında, iş adamları siyasal vergi incelemesine tabi tutulmayacaktır. Şimdi, baskı uygulanıyor iş adamlarımız üzerine uygulanıyor. Buna son vereceğiz buna asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda sözümüz söz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "CHP’nin genel başkanı olarak söz veriyorum. CHP’nin iktidarında, iş adamları siyasal vergi incelemesine tabi tutulmayacaktır. Şimdi, baskı uygulanıyor iş adamlarımız üzerine uygulanıyor. Buna son vereceğiz buna asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda sözümüz söz. ayrıca onlara şunu da söylüyorum, ülkenin içinde bulunduğu şartları siz daha iyi biliyorsunuz. Doların yükselişinin maliyetini siz daha iyi biliyorsunuz. Siz, sağlıklı çalışan bir devlet iradesi istiyorsanız lüksünüz yok tek adresiniz var geleceksiniz CHP’ye oy vereceksiniz. Ülkenin içinde bulunduğu şartları çok iyi biliyorsunuz, hala korkuyorsunuz. Neden korkuyorsunuz, kalkın ayağa, yürekli olun. Baskıya boyun eğdiğiniz sürece baskı artacaktır. Daha dik durun, ödün vermeyin. Sandığa gittiğinizde oyunuzu Mustafa Kemal’in partisinden yana kullanın. ’Üstümüzde baskı var’, ben de biliyorum baskı olduğunu. Bir şirket bir anket yayınladı, sen misin yazan? Biz bunları asla uygun görmedik, asla savunmayacağız. Bugünlerde havuz medyasını bir telaş almış, CHP’ye biraz daha saldırıyorlar. Biraz daha saldırmazsanız namertsiniz siz. Ama biz iktidar olduğumuzda onların gazetesine el koyacağız, öyle bir şey yok. Birşeyi kesin yapacağız o gazetelere giden hortumları keseceğim. Devletin bankalarından götürüyorsunuz. Bunları keseceğim, vatandaş okuyorsa ayakta kalırsın okumuyorsan zaten gümbürdeyip gidersin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.