Kılıçdaroğlu İzmir’de

Kılıçdaroğlu İzmir’de

Buca otopark projesinin temelini atmak ve bazı toplantılara katılmak üzere İzmir Adnan Menderes havalimanına iniş yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin Baş...

Buca otopark projesinin temelini atmak ve bazı toplantılara katılmak üzere İzmir Adnan Menderes havalimanına iniş yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin Başbakan Kemal sloganlarıyla karşılandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca otopark projesinin temelini atmak ve bazı toplantılara katılmak üzere havayolu ile İzmir’e geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe örgütleri ve çok sayıda partilinin karşıladığı Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüne binerek halkı selamladı. Kılıçdaroğlu, kendisine puşi hediye etmek istenmesi üzerine araçtan inerek puşiyi taktı. Kılıçdaroğlu, Buca Gölet’te partinin milletvekili adayları ile toplantı yapacak, ardından Buca otopark projesinin temelini atacak. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Hıdrellez şenliklerine katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.