Kılıçdaroğlu’ndan Digitürk Eleştirisi

Kılıçdaroğlu’ndan Digitürk Eleştirisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bakın Digitürk’ten yedi kanalı kaldırdılar, yasak getirdiler. Üstelik savcının yazısı üzerine, mahkeme kararı da yok. Hukuk ayaklar altında” dedi.Kılıçdaroğlu, s...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bakın Digitürk’ten yedi kanalı kaldırdılar, yasak getirdiler. Üstelik savcının yazısı üzerine, mahkeme kararı da yok. Hukuk ayaklar altında” dedi.

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği İzmir’deki ilçe ziyaretlerinde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu, gençlerin özgürlüklerinin kısıtlandığını savunarak, “YÖK’ü kaldıracağız, üniversite öğrencilerinin üniversite yönetiminde söz sahibi olmasını sağlayacağız. Çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Onlar gençleri olağan şüpheli olarak görüyorlar. Biz ise gençleri bugünün söz söyleme, yarının da umudu olarak görüyoruz. CHP iktidarında bütün meydanlar gençlerin olacak. Biber gazı denen bir belayla hiçbir gencimiz karşı karşıya gelmeyecek. Bütün yasakları kaldıracağız. İnternet yasakları, gencin nesinden korkuyorsun. Bakın Digitürk’ten yedi kanalı kaldırdılar, yasak getirdiler. Üstelik savcının yazısı üzerine, mahkeme kararı da yok. Hukuk ayaklar altında” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.