Kıranşeyh’te İçme Suyu Arıtma Tesisi İnşa Ediliyor

Kıranşeyh’te İçme Suyu Arıtma Tesisi İnşa Ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesinde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesinde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini artırmak ve Manisalılara daha sağlıklı ve nitelikli su temin edebilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalara ara vermeden devam ediyor. MASKİ’nin bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmalara, Köprübaşı ilçesine bağlı Kıranşeyh Mahallesinde inşa edilen içme suyu arıtma tesisi de ekleniyor. Mahallede ikamet eden vatandaşların tüketecekleri suyun kalitesini yükseltmek amacıyla mahalleye kazandırılan tesis, saatte 18 ton arıtım yapacak. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 80 metrekarelik alan üzerine kurulan arıtma tesisinin inşaat çalışmaları başladı. Tesisin tamamlanarak faaliyete alınmasıyla birlikte, mahallede açılan sondajdan elde edilen su arıtma işlemine tabi tutularak, Kıranşeyhli vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinatörü Rahmi Erdem ve Köprübaşı MASKİ Sorumlusu Enver Çetin de, Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Veysel Uyan’la birlikte mahallede devam eden içme suyu arıtma tesisinin inşaat çalışmaları yakından takip ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.