Kırkağaç’ın Alt Yapısı Yenileniyor

Kırkağaç’ın Alt Yapısı Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Kırkağaç’taki alt yapı iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı 6...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Kırkağaç’taki alt yapı iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı 6 mahallede 11 bin 500 metre kanalizasyon, 13 bin metre de içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Bademli ve Kuyucak mahallerinde hem içme suyu hem de kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan ekipler, Fırdanlar ve Gökçukur’daki kanalizasyon ana hattı döşemesini de bitirdi. Çobanlar ve Kocaiskan mahallelerinde ise kanalizasyon ana hattı döşeme işlemleri sürerken, Fırdanlar’daki içme suyu şebeke yenileme çalışmaları da başladı.

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi: “Manisamız’ın tüm ilçelerinde tek tek hayata geçirdiğimiz 95 Mahalle Projemiz kapsamında, Kırkağaç’a bağlı 6 mahallemizin de kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını tamamıyla yeniliyoruz. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığımız Bademli, Fırdanlar, Gökçukur ve Kuyucak mahallelerindeki çalışmalarını tamamladı. Şuan da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından parke taşları döşeniyor. MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanlığımız da yine Bademli ve Kuyucak’taki şebeke yenileme işlemlerini bitirerek, Fırdanlar mahallesinde çalışmaya başladı. İlçemizde daha sağlıklı alt yapı sistemi oluşturmak için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.