Kırkağaç’ta efsaneler sahaya çıkıyor

Kırkağaç’ta efsaneler sahaya çıkıyor

1975-1978 yılları arasında elde ettiği başarılarla Türkiye’de son sekize kalan fakat final maçını kaybederek 2. Lig kapısından dönen Kırkağaç Acaridmanspor’un o döneme damga vurmuş efsane futbolcuları...

1975-1978 yılları arasında elde ettiği başarılarla Türkiye’de son sekize kalan fakat final maçını kaybederek 2. Lig kapısından dönen Kırkağaç Acaridmanspor’un o döneme damga vurmuş efsane futbolcuları Kırkağaç’ta sahaya çıkıyor.

Pazar günü saat 16.00’da Kırkağaç Şair Eşref Stadında Çanakkale Master takımı ile karşılaşacak olan Kırkağaç Acaridmanspor’un kadrosunda bir zamanlar rakiplerine sahayı dar eden unutulmaz futbolcular yer alıyor.

Kırkağaç Acaridmanspor formasını yıllar sonra giyecek olan kadroda Emin Tasın, Özgür Şenses, Ali Angı, Armağan Ercan, Atilla Şen, Mustafa Akyüz, Ayhan İncekara, Ercan Negiz, Fevzi Ok, Tayfun Şekerkamışı, Melih Yavaş(Arap Melih), Nevzat Ünsal, İsmail Ergün, Osman Aslanoğlu, Fahir Cengiz, Cihan Yazar, Yusuf Ertem, Levent Komşu, Şerif Ali Şensazlı, Erkan Gelir(Arap Erkan), Süreyya Onay, İlhami Ülük, Levent Derviş(Kıvırcık Levent), Sadrettin Küçük, Mustafa Salkım (Çanlı Mustafa), Erol Tör, Cengiz Güzelkaş (Sarı Cengiz) ve Kemal Tekgöz yer alıyor.

Efsane futbolculara çeşitli sürprizler hazırlanırken, karşılaşmaya taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.