Kırmızı: “Şampiyonluğu Anbarlı’ya Hediye Edeceğiz”

Kırmızı: “Şampiyonluğu Anbarlı’ya Hediye Edeceğiz”

Aydın Büyükler 2.Amatör Küme 5.Grup’ta mücadele eden Aydınspor’ da Eski Genel Kaptan Mehmet Anbarlı’yı kaybetmenin üzüntüsü yaşıyor.

- Aydın Büyükler 2.Amatör Küme 5.Grup’ta mücadele eden Aydınspor’ da Eski Genel Kaptan Mehmet Anbarlı’yı kaybetmenin üzüntüsü yaşıyor.

Güneşspor karşısında 13-0’lık skorla öndeyken, rakibinin sahadan çekilmesi nedeniyle yarıda kalan maçı kazanan Aydınspor’un üzüntüsü büyük. Antrenör Erman Kırmızı, Anbarlı’nın Aydınspor’un efsanesi olduğunu belirterek, “Şampiyonluğu Anbarlı için kazanacağız” dedi.

Güneşspor karşısında Alper(6)’in, Mert, Tuncay(2) ve Serdar(4)’ın kaydettiği gollerle 13-0 öndeyken rakiplerinin çekildiğini belirten Kırmızı, “İlk yarı 2-0 sona erdi. 10 kişi de kaldık. Eksik oyuncularımız da boldu. 2.yarıda ise gerçek kimliğimize büründük. İstediğimiz skoru aldık” dedi.

Aydınspor’un eski kaptanı Mehmet Anbarlı’nın vefat haberiyle büyük üzüntü yaşadıklarına değinen Kırmızı,”Mehmet Anbarlı bizim babamız ve abimizdi. Çok büyük üzüntü yaşadık. Takımımızın sahaya tekrar çıkmasında büyük emeği vardı. Beraber koşturduk ve kaynak yarattık. Kendisine şampiyonluk sözü verdik. O sözü sezon sonunda tutacağız. Şampiyonluğu Anbarlı için kazanacağız. Anbarlı’ya çubuklu forma çok yakışıyordu. Ailesine ve camiamıza tekrar baş sağlığı diliyoruz. Bazı basın organlarında Anbarlı’nın Aydınspor 1923 ile özleştirilmesine üzüldük” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.