Kırtasiyeciler AYTO İle Fuara Uçtu

Kırtasiyeciler AYTO İle Fuara Uçtu

Aydın Ticaret Odası (AYTO), kırtasiyeci üyelerini Türkiye’de kırtasiye sektörünün en önemli fuarı olan “Kırtasiye&Ofis 2014”e uçurdu.

- Aydın Ticaret Odası (AYTO), kırtasiyeci üyelerini Türkiye’de kırtasiye sektörünün en önemli fuarı olan “Kırtasiye&Ofis 2014”e uçurdu.

Türkiye’de kırtasiye sektörünün en önemli fuarı olan “Kırtasiye&Ofis 2014” 20. Uluslar arası İstanbul Kırtasiye, Kağıt, Okul ve Ofis Ürünleri Fuarı’nı Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası’na kırtasiye sektöründen kayıtlı 30 üye ile birlikte ziyaret etti.

CNR EXPO Fuar Merkezi’nde 9-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Tüm Kırtasiyeciler Derneği ‘nin desteği ile düzenlenen fuar ile ilgili olarak yerli-yabancı 200’ün üzerinde firmanın katıldığı 10 binin üzerinde de kişinin fuarı ziyaret ettiği açıklandı.

Kırtasiye, kağıt, okul ve ofis ürünleri sektörlerindeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve fırsatların takip edildiği dünyanın en büyük 3. Kırtasiye fuarı olduğunu ifade eden Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Odamızın meslek komitelerinin tercihleri ile tespit edilen fuarlardan biri olan Kırtasiye&Ofis 2014 Fuarı’ndan üyelerimizin memnun ayrıldığını görmek bizim için onur verici” dedi.

KIRTASİYECİLER AYTO İLE FUARA UÇTU

KIRTASİYECİLER AYTO İLE FUARA UÇTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.