Kış Ayında Deniz Keyfi

Kış Ayında Deniz Keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış yaşanırken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek güzel havanın tadını çıkardı.

- Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış yaşanırken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek güzel havanın tadını çıkardı.

Turizmin gözbebeği Bodrum’da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, bazıları ise güneşlenerek güzel havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşması ile birlikte ilçede yazdan kalma bir gün yaşandı. Sahil kenarında bulunan birçok işletme kapılarını müşterilere açarken, Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez sahilleri insanların akınına uğradı. Çocuklarını deniz kenarına getiren aileler ise güzel havanın tadını doyasıya çıkardı. Denize giren vatandaşlar havanın çok güzel olduğunu ifade ederek, "Sıcak havayı fırsat bilip denize girdik. Herkese tavsiye ederim. Kış ayında denize girmek vücudunuza mentollü krem sürmek gibi oluyor. Ben kışları her zaman denize girerim” dedi

İstanbul’dan Bodrum’a tatile gelen Yılmaz Surtal ise “İstanbul’dan kaçıp, Bodrum’a geldim. Yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldim. Hava o kadar güzel ki denize girerek bu havayı değerlendiriyorum” dedi.

Öte yandan meteorolojiden edinilen bilgiye göre, normallerin üstünde seyreden sıcak havanın birkaç gün daha Bodrum’da etkisini göstereceği öğrenildi.

KIŞ AYINDA DENİZ KEYFİ

KIŞ AYINDA DENİZ KEYFİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.