Kitapseverler ‘Adam ve kız’ı tartıştı

Kitapseverler ‘Adam ve kız’ı tartıştı

Düzenlediği sosyal projeler ile dikkat çeken Yunusemre Kent Konseyi, okuma seferberlikleri ile toplumun okuma alışkanlığı kazanmasını hedefliyor. Her ay bir yazarın kitabını masaya yatıran konseyin bu...

Düzenlediği sosyal projeler ile dikkat çeken Yunusemre Kent Konseyi, okuma seferberlikleri ile toplumun okuma alışkanlığı kazanmasını hedefliyor. Her ay bir yazarın kitabını masaya yatıran konseyin bu haftaki kitabı Yazar Deniz Erbulak’ın ’Adam ve kız’ adlı eseri oldu.

Kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla çalışmalarına hız veren Yunusemre Kent Konseyi, bu ayki etkinliğinde Deniz Erbulak’ın ’Adam ve kız’ isimli romanını ele aldı. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yürütme kurulu üyeleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Bilal Elbir, Yazar Deniz Erbulak ve çok sayıda kitapsever katıldı. Kitap okuma etkinliğinde konuşan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, okumanın zihnimizi geliştirdiğini vurgulayarak, “Kent Konseyi olarak her ay kitapseverler ile buluşuyoruz. Bir düşünür, kitapları yakmaktan daha büyük bir suç varsa oda onları okumamaktır. Okuma bilincinin gelişmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürecek” dedi.

Etkinlik kapsamında ’Adam ve kız’ isimli roman hakkında bilgilendirmede bulunan yazar Deniz Erbulak, kitapseverlerin sorularını yanıtladı. Etkinlik sonunda Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, yazar Deniz Erbulak’a katkılarından dolayı çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.