Kız Kardeşiyle Tartışırken Saldırıya Uğradı

Kız Kardeşiyle Tartışırken Saldırıya Uğradı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sokak ortasında kız kardeşi ile tartışan bir kişi kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Şahsın çantasını alarak olay yerinden uzaklaşan şüpheli kişiler yarım saat sonra geri dönerek çantayı iş yeri önüne bıraktı.

- Muğla’nın Marmaris ilçesinde sokak ortasında kız kardeşi ile tartışan bir kişi kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Şahsın çantasını alarak olay yerinden uzaklaşan şüpheli kişiler yarım saat sonra geri dönerek çantayı iş yeri önüne bıraktı. Kavga anı ise saldırının gerçekleştiği iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Kemaraltı Mahallesi 61.sokakta, güvenlik alarm sistemleri üzerine faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. Firmada satış temsilcisi olarak görev yapan S.S. (28), iş çıkışı yol ortasında kız kardeşi ile tartışmaya başladı. Bu sırada köşede beliren iki kişi S.S.’ye yaklaşarak “Kızla neden tartışıyorsun” dedi. S.S şahıslara karşı çıkınca tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga iş yerinin önünde de devam etti. Şüphelilerden biri elindeki şişeyi kırarak S.S.‘yi tehdit etti. Şüpheliler S.S.’nin gözüne yumruk atıp elinde tuttuğu evrak çantasını da alarak olay yerinden uzaklaştı. Firma yetkilileri polise haber verdi. Gözünden yaralanan S.S., hastanede tedavi altına alındı. Şahıslar olaydan yarım saat sonra iş yerine geri döndü. Bir süre etrafta dolanan şüpheli 2 kişi S.S.’ye ait çantayı işyeri önüne bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iş yerinin güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.