Kız Öğrencilerin Gecikmeli 19 Mayıs Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kız Öğrencilerin Gecikmeli 19 Mayıs Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Aydın’ın Nazilli Nahit Menteşe Kız Meslek Lisesi 19 Mayıs’ı gecikmeli olarak kutladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.Resimden, edebiyata, müzikten, matematiğe,...

Aydın’ın Nazilli Nahit Menteşe Kız Meslek Lisesi 19 Mayıs’ı gecikmeli olarak kutladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Resimden, edebiyata, müzikten, matematiğe, yemekten, giyime birçok konuda başarılı işlere imza atan öğrencilerin projeleri okul bahçesinde sergilendi. Bu tarz etkinlikleri düzenleyerek öğrencilerin sosyal hayat ile olan bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyleyen Okul Müdürü Vekili Nimet Çömden, şenlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Çömden, “Okul olarak vizyonumuz birbirinden farklı bölümlerde okuyan öğrencilerimizi okudukları bölüme göre donanımlı olarak mezun etmektir. Öğretmenlerimiz bu gaye ile çalışmalarını gerçekleştirmekte öğrencilerimizle yakından ilgilenerek aile havası oluşturmaktadır. Bugün de okulumuzu bayram yerine çevirdik. 19 Mayıs vasıtasıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Öğrencilerimiz yeteneklerini gerçekleştirme fırsatı buldu. Şenlikte emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder mezun olacak öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.