Kızılay’dan Başkan Kale’ye Teşekkür

Kızılay’dan Başkan Kale’ye Teşekkür

Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye kişisel ve kurumsal olarak iki teşekkür belgesi takdim etti.İl genelinde yapılan kan bağışında İncirliova’nın ilçeler arası...

Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye kişisel ve kurumsal olarak iki teşekkür belgesi takdim etti.

İl genelinde yapılan kan bağışında İncirliova’nın ilçeler arasında birinci olduğunu dile getiren Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, “Bilindiği gibi kan acil değil zorunlu bir ihtiyaçtır. Kızılay olarak il merkezimiz ile ilçelerimizde belli aralıklarla vatandaşlarımızdan kan bağışı almaktayız. İncirliova’daki bağışların yüksek olmasında belediye başkanımız Gürşat Bey’in katkıları büyüktür. Başkanımızın sağladığı destek ve katıklardan dolayı da İncirliova kan bağışı konusunda ilçeler arasında birinci sırada yer almaktadır. Başkanımızın sağladığı bu katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İncirliova Belediyesi olarak toplumsal yarar teşkil edecek tüm çalışmaların destekçisi olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Kale, şahsına ve İncirliova Belediyesi’ne verilen teşekkür belgesinin kendilerini onurlandırdığını söyledi. Özetle şöyle konuştu;

“Kişisel olarak yıllardır Kızılay’ın gönüllü kan bağışçısıyım. Belediye Başkanı olduğumuz günden bu yana da Kızılay’ın ilçemizde sorunsuz ve yüksek oranda kan tedariki etmesi için kişisel ve kurumsal olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik. Takdim ettiğiniz teşekkür belgesinden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi, tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan kan bağış çadırı ile aracını ziyaret eden İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İlçe Müftüsü Fetullah Uydaş, İlçe Emniyet Müdürü Baki Baş ile bazı kurum amirleri ile müdürler de kan bağışında bulundu.

Kan bağışlarının ardından, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’ye, İncirliova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye, İlçe Müftüsü Fetullah Uydaş’a kan bağışı kampanyasına verdikleri desteklerden dolayı birer adet teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.