Kızılcahamam’da İki Yapının Temelleri Atıldı

Kızılcahamam’da İki Yapının Temelleri Atıldı

Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapımına başlanılacak olan yeni belediye hiz...

Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapımına başlanılacak olan yeni belediye hizmet binası ve seyir tepesi sosyal tesisleri için temel atma töreni düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Aşağı Merkez Camii Müezzini Bahattin Akoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Törende açılış konuşmasını yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, “Göreve geldiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri birer birer gerçeğe dönüştürmenin verdiği mutluluğu belirterek sözlerime başlamak istiyorum. Bizler ilk günkü heyecanımızla Kızılcahamam ve Kızılcahamam halkı her şeyin en güzeline, en iyisine layıktır düşüncesi ile hareket ederek gece gündüz demeden sizlerin refahı, mutluluğu ve huzuru için çalışmaktayız. Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatında belirttiği gibi ‘İnsanlar vardır, şafak vaktinde doğar, gün batarken ölürler’. Önemli olan bu dünyadan göçtüğümüzde arkamızda eserler bırakmaktır. Ben temenni ediyorum ki bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve en önemlisi bundan sonra gerçekleştireceğimiz projeler bizim ardımızda bıraktığımız eserler olarak kalacaktır. Gelecekte bu ilçede yaşayacak olan evlatlarımız ve torunlarımız bizleri inşallah dua ederek anacaklardır. Sanayi bölgemizin yanında bulunan ve şanlı bayrağımızın dalgalandığı ’Bayraktepe’ olarak bildiğimiz bölgede yükselecek olan projemizi kısa sürede tamamlayıp, siz değerli halkımız ve misafirlerimizin hizmetine sunmayı amaçlamaktayız” dedi.

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler ve Kaymakam Mehmet Yıldız birer selamlama konuşması yaparak temelleri atılan binaların Kızılcahamam’a hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Törende canlı yayın ile Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri’nde bulunan Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan’a bağlanıldı. Protokol ile İlhan eş zamanlı olarak iki yapının temellerini atmak üzere butonlara bastı. Yeni belediye hizmet binasının inşaat alanında kurban kesimi de gerçekleştirildi. Kızılcahamam Müftüvekili Sıtkı Yılmaz tarafından edilen dua ile tören sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.