Konak Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı yeniden Ali Köstepen

Konak Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı yeniden Ali Köstepen

Dünya Etnospor Konfederasyonu Ege Ata Sporları Federasyonu üyesi Konak Gençlik ve Spor Kulübü ilk genel kurulunu “ahlak” temasıyla gerçekleştirilirken, mevcut başkan Ali Köstepen yeniden güven tazeled...

Dünya Etnospor Konfederasyonu Ege Ata Sporları Federasyonu üyesi Konak Gençlik ve Spor Kulübü ilk genel kurulunu “ahlak” temasıyla gerçekleştirilirken, mevcut başkan Ali Köstepen yeniden güven tazeledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleşen genel kurula, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik de katıldı. Çelik, üniversite hakkında bilgi verdi. Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine kuruluşunun birinci senesinde olmasına rağmen yaptıkları çalışmalarda başarılarının devamını dileyerek, üniversite olarak spor tesislerini güçlendirmeye yönelik çalışmalarının olduğunu ve bu konuda Konak Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte bir protokol anlaşmasının olması gerektiğini söyledi.

"İdealimiz gençlerimize uluslararası vizyon kazandırabilmek"

Genel kurulda konuşan Kulüp Başkanı Ali Köstepen de ilke edindikleri 4 unsurdan bahsederek, "Maneviyatı yüksek, kaliteli eğitim alan, kişisel gelişimini tamamlamış, özgüveni yüksek gençler yetiştirmek bizim çalışma alanlarımızdır. Bir yıl içerisinde 10 ülkeye 50 üniversite öğrencisi ile ziyaret gerçekleştirme amacıyla idealimiz, gençlerimize uluslararası vizyon kazandırabilmektir. Biz her zaman şunu ifade ediyoruz; gençliğimizin kariyer planlamasını da doğru bir şekilde yönlendirici olmalıyız ve biz bunun hayalini taşıyoruz. Bu kapsamda yakın tarihli olarak bir yurt dışı ziyaretimizi daha gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretimizi ise genç girişimci ve iş adamlarımız ile birlikte Katar’a yapacağız" dedi.

2017 yılında İtalya’da gerçekleştirilen Ferrari World Challange yarışmasında dünya 3’üncüsü olarak ülkemizi gururlandıran İzmir Müsiad Başkan Yardımcı Galip Atar da ’Spor ve Ahlak’ temalı konuşma gerçekleştirdi. Atar, Konak ve Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin faaliyetleri hakkında Dernek Başkanı Ali Köstepen’i ve yönetim kurulu üyelerini yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ederken,dünya üçüncülüğü elde ederek ve gençlere rol model olması hasebiyle de kendisine bir plaket takdimi yapıldı. Atar ödülünü alırken ilk hocası olan babası Nihat Atar’ı ve Motor Sporları hocası olan MÜSİAD Başkanı Ümit Ülkü’yü sahneye davet ederek plaketi birlikte aldı.

Yapılan genel kurul sonrası kulüp yönetimi güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.