Konak Ve Menderes’te Onlarca Kişiyi Buluşturan İftar Programları

Konak Ve Menderes’te Onlarca Kişiyi Buluşturan İftar Programları

İzmir’in Konak ve Menderes ilçelerinde, onlarca kişi düzenlenen iftar programında hep birlikte orucunu açtı.Menderes’te Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ve onların aileleri ile iftard...

İzmir’in Konak ve Menderes ilçelerinde, onlarca kişi düzenlenen iftar programında hep birlikte orucunu açtı.

Menderes’te Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ve onların aileleri ile iftarda bir araya geldi. Zigana Restoran’da düzenlenen iftar etkinliğine Başkan Soylu’nun eşi Esra Soylu, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker de katıldı.

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için muhtarlarımız ile birlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Eşit ve adil hizmet anlayışıyla her mahallemize hizmet götürdük ve bundan sonrada böyle çalışmayı sürdüreceğiz. Aramızda benimle aynı siyasi düşünceye ait olan muhtarlarımızda var, olmayan muhtarlarımızda var. Ancak kimse beni desteklediği için ayrımcılık yapıldığını veya yapılacağını düşünmesin. Biz bu görevlere talip olurken herkese eşit yaklaşımda bulunacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzle de hareket ediyoruz. Her mahallemiz ve muhtarımız bizim için değerli. Kimsenin diğerinden bir farkı yok, olamaz da. Menderes için hep birlikte canla, başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KONAK AİLESİ İFTAR’DA BULUŞTU

Konak Belediyesi’nin gelenekselleşen iftar yemeği bu yıl Çınarlı Üç Fidan Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara, meclis üyeleri, belediye çalışanları, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sendika ve oda başkanları ile çeşitli sivil toplum kuruluşundan üyeler katıldı. Konak ailesini buluşturan davette konuklarını kapıda karşılayan Başkan Pekdaş, iftar saatine kadar masaları dolaşarak misafirlerle sohbet etti. Katılımın yoğun olduğu iftarda okunan ezanın ardından davetliler hep birlikte oruç açtı.

İftar sonrası konuşan Başkan Pekdaş, Ramazan ayının son günlerine girildiğini belirterek, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri mutluluk dolu, huzur dolu, umut dolu günler haline getirmek için hem mahallelerimizde hem de Kütahya’nın Şaphane ve Mardin’in Artuklu belediyelerinde iftar sofraları kurduk. İzmir’in sıcaklığını, mutluluğunu, huzurunu ve bereketini buralara götürdük. Çok da güzel oldu. Bugünkü soframızda da Konak ailesi olarak bir araya gelelim, bu mutluluğu birlikte yaşayalım istedik. Davetimize katılan herkese teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.