Köpek Tasmaları ve Deniz Ürünleri İndirimleri - Uygunpetgross.com.tr

Köpek Tasmaları ve Deniz Ürünleri İndirimleri - Uygunpetgross.com.tr

Köpek deniz ürünleri; yüksek emiciliğe sahip, partik taşıma kutuları sunan çok kullanışlı setlerden oluşur.

Köpek deniz ürünleri; yüksek emiciliğe sahip, partik taşıma kutuları sunan çok kullanışlı setlerden oluşur. Tatile gideceğiniz zaman köpeğinizi bırakacak bir yer aramak yerine onu da yanınızda götürebilirsiniz. Sıcak yaz aylarında köpeğinizle denize girip serinlemek için deniz havluları arasından size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Köpek kurulama, temizleme fonksiyonlarına sahip bir havludur. Özel malzemesi sayesinde çok kolay şekilde küçülerek çantanızda ya da özel kutusunda kolay şekilde taşınabilir.

Yıkanabilir Özellikleri İle Uzun Ömürlü Köpek Ürünleri

 Çocuklarınızın eşyaları da her konuda önemliyken kolay temizlenerek defalarca kullanılıyor olması bütçe dostu imkanlar sunar. Heyecanlı ve çok koşan köpekler yönlerini anlık olarak kaybedebilirler bu anlarda hem kendisinin güvende olması hem de sizin görebilmeniz ve takip edebilmeniz önemlidir. Tatil zamanlarınızda gideceğiniz yeni mekanlarda köpeğinizi kolay şekilde takip edebilmenizi de sağlayan yelek ile onu takip edebilirsiniz. Hem fosforlu özelliği ile parlaktır hem de yeleğin etrafında olan led ışıklar sayesinde çok daha uzaklardan fark edilebilir.

Konforlu Kullanımlar Sunan Köpek Ürünleri

Deniz kenarı kamp aktivitelerinizde köpeğinize yüzme öğretebilirsiniz. Bazı köpekler doğuştan yüzme bilirken bazıları ise hiç hoşlanmaz. Bu konuda köpeğinizin isteğine göre hareket ederek hoşuna giderse yaz aylarında sık sık serinlemesini sağlayabilirsiniz. Deniz sonrasında tüylerinin tuzlu sudan arınması için köpek taraklarını tercih edebilirsiniz. Temizlik esnasında şampuanı köpürtmenizi ve daha sağlıklı temizlik yapmanızı sağlar. Esnek ve yumuşak yapısı deriye zarar vermez. Masaj etkisi yaratarak kan dolaşımını hızlandırır. Ölü tüyleri hızlı ve kolay şekilde toplamanızı sağlar. Böylece köpeğinizin konforlu bir tatil geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Kaliteli Malzemeler Tercih Edilerek Üretilen Dostlarımıza Zarar Vermeyen Köpek Ürünleri

Köpek tasmaları; tamamen Avrupa birliğinde üretilerek kullanılan, kaliteli malzeme ve ince düşünülmüş kolay kullanımıyla ön plana çıkar. Dört katman halinde üretilen göğüs tasmaları, deri dostu ve nefes alabilen kumaş ile tasarlanır. Yansıtıcı özelliklere sahip ekipmanlar köpeğin görünürlüğünü arttırırken aynı zamanda karanlıkta daha güvende olmasını sağlar. Göğüs tasmalarının tamamı değiştirilebilir fosforlu etikler sunar. Eğer isterseniz köpeğinizin karakteristik özelliklerini, görevini belirten veya komik başlıklardan oluşan 1000'in üzerinde farklı etiket temin edebilirsiniz. Ürünlerin tamamının güvenirliği kullanılan kaliteli malzeme ve el işçiliği ile sağlanır. Opsiyonel ürün tercihleriniz ile iyi bir planlama yaparak tatile çıktığınız zamanlarda çocuklarınız ile beraber pişman olmayacağınız bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.

Şık Tasarımları İle Köpek Ürünleri

Tatil mekanları evlerimiz kadar küçük metre kareli alanlar olmayacağı için dostlarımızın her türlü ihtiyacınızı gözeterek onlara özel bir tatil çantası oluşturmak hem sizin hem köpeğiniz adına konfor sunan bir noktadır. Kullanışlı köpek yakalıkları sert yakalıklara göre ideal bir alternatiftir. Operasyon ya da yaralanma sonrasında kullanılır. Tatiliniz esnasında olası her türlü olaya hazırlık olmanız adına tercih ederek zor anları pratik şekilde atlatmanızı sağlar. Ortalama 40-60 cm boyun çevresine sahip Boxer, Avustralya Çoban Köpeği, Alman Çoban köpekleri için uygundur. Ürünler dostlarımızın boynunda herhangi bir tahrişe sebebiyet vermez. Kaliteli malzemeden üretilmiştir ve uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Kimyasal salınım yapmaz insan ve hayvan sağlığına %100 zararsızdır.

Köpek Dostlarımızın Sağlığı Düşünülerek Özenle Oluşturulan Köpek Ürünleri

Köpek vitaminleri; insanlar gibi köpeklerin de temel besinleri almaları için doğal yöntemler olarak gereklilik sunar. Ürünler, onların ihtiyaçlarına göre optimize edilir. Yetersiz beslenme ya da mama seçme niteliklerine göre vitamin ihtiyaçları ön plana çıkabilir. Köpekler son derece enerjik ve canlı hayvanlardır. Bu nedenle de gün boyunca koşturmaca, zıplama gibi eylemlerde bulunurlar. Bu durumda köpeklerin fazlasıyla enerji kaybetmelerine yol açar. Her ne kadar özel köpek mamalarıyla kaybettikleri enerji için vitamin desteği alabilseler de yeterli olmaz. Bu yüzden de çok aşırı hareketliliğe sahip olan köpeğiniz için mutlaka köpek vitaminleri ile takviyede bulunmalısınız. Uygunpetgross.com.tr petshop güvencesiyle sitemizi ziyaret ederek satın alabilirsiniz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.