Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Koronavirüs ile bize dayatılanlar

İnsanların bazıları, panikle sağ kalma telaşı ile temizlik ve gıda maddeleri stoklamaya gittiler. Komşularının ulaşamadığı kolonya ve temizlik ilaçlarından dolayı hastalığın kendilerine ulaşacağını akıllarına bile getirmediler.

Bencillik diz boyu idi. Bu fikirde olanların tamamı ilkel insan özelliği idi, ilk olayda, ilkel ve acımasız olduklarını gösterdiler.

Dünyayı yönetenler, ‘Dünya nüfusunu kontrol altına almaya çalışıyorlar’ dedim, önceki yazılarımın birçoğunda. Virüse bakınız ki 60 yaşın üzerindekilere ve çocuklara zarar veriyor.

Önümüzdeki günlerde, Nüfus cüzdanlarımızda bulunan mikro cipler gibi, yeni mikroçipler, deri altına yerleştirilecek diye konuştuğumuzda dostlarımızla, “ olur mu öyle şey neden taktıralım ki” dediler.

Şimdi “hastalığı ve vücudunuzdaki rahatsızlıkların tamamını önceden tespit eden ve ölümü geciktiren, erken uyarı sistemi bulunan bir mikro cip parasız takılacak. Bir yıl sonra da paralı hale gelecek bu cipler” deseniz, geri kalmış ülkelerin uzun yaşamak isteyen zekâ özürlü insanları sıraya girerler taktırmak için.

Ülkelerin yarısı, parasız olduğu için hemen, diğer yarısı da onların rahatsızlıklarında uyarıldıklarını gördüklerinde, paraları ile taktırmak için sıraya girerler.

“Ne var bunda zararlı?” diyenlerinizi duyar gibiyim. Bu cipler, söylenilen amaçlar için kullanıldığında muhakkak ki çok güzel. Aynı ciplerin savunma sisteminize, bir merkezden düğmeye basıldığında, sinir sisteminizi felç edebileceğini de düşününüz. Bir noktadan düğmeye basıldığında aynı şeyleri düşünmeye başladığınızı ve gösterilen hedefi, hepimizin saldırdığını düşününüz.Yine aynı düğmenin başında olanların, belli yaş üstündekileri ya da, muhaliflerin yaşam sisteminin durdurulduğunu düşününüz.

Paranın virüsü en çok yaydığını, beynimize kazıdılar son olayda, göreceksiniz ileri ki günlerde insanların paraları, mal varlıkları, ziynet eşyaları, Nüfus cüzdanımızdaki mikro ciplere yüklenecek ve elimizdeki telefonlar birbirimizle alış verişlerimizde pos makinesi haline dönüşe bilecek. Bu da çok güzel diyenleriniz olacak, Benim “paranın kayıt altına alınması” projemin uygulanması içinde yol bu. Ancak istisnasız yönetenlerin de, Vekillerinde, bakanlarında, hepsinin mal varlıkları bu ciplere yüklenmesi hali ile çok güze. Ya yönetenler hala valizlerle para taşıyacak olursa işte o zaman sistem kötü. Ama bize bunu hazırlıyorlar dostlarım.

Diğer yandan yaşantımızda unuttuğumuz ama ticaretimiz de ve siyasette kullandığımız ticaretini yaptığımız dini öğretimizin gerçeğine bir bakalım. Uzun yaşamın olmadığı her insana biçilen bir ömür ve kazancın olduğunu anlatan ayetlerimiz var. Size sadece birisini yazıyorum:

“Sizi bir çamurdan yaratan, sonra ölüm zamanını takdir eden ancak O dur. Bir de O’nun katında muayyen bir ecel vardır siz hala şüphe diyorsunuz.” (En’am Suresi 2.)  Tedbir sizden Takdir Allah’tan dostlarım.

Dünyaya hükmetmek isteyen ülkelerden birisi Çin… Doğu Türkistan’da, Müslümanlara Zulüm ediyordu.  Batıl Batı da Bir(LEŞMİŞ)milletler, NATO, AB, Amerika Bulaşık Devletleri Müslümanlarla ve hatta Hristiyanlarla oyun oynarlarken  korona virüsü  onlarla oynamaya başladı mı?

Ye’cüc ve Me’cüc ayetinde bahsedilen olaylar mı cereyan ediyor bilmiyorum,  “Yecüc ve Mecüc setleri sonunda açılıp da her tepeden saldırdıkları ve hak olan vaad yaklaştığı zaman, kafirlerin gözleri donakalır. Vay başımıza! Biz bundan gerçekten habersizmişiz; Hatta zalimlerdenmişiz derler…. (21/96 97)      

Görüyoruz ki, küresel nemrutlar da dahil, Dünya bir virüsle baş edemiyor.  İbret alabilen çok az.

Diğer yandan, Kehf suresi 96. Ayetinde “Getirin bana, üzerine bir miktar erimiş bakır dökeyim.”         

Biliyor musunuz koronavirüs en az bakırda yaşıyor. Allah bu ayetinde bunumu murat etti bilemiyorum dostlarım.

Değerli dostlarım. Tedbir almak hepimizin görevi, hem Korona virüsüne karşı hem de, küresel nemrutların oyunlarına karşı.  Bize dayatılmaya çalışan ve beynimizin altına yerleştirmeye çalıştıkları korkularımızdan yararlanmalarına izin vermemek zorundayız. Tedbir almak bizden takdir ve sonuç Allah’tan…

Sağlıklı ve virüssüz günler dileğimle.  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.