Kos-gep’ten Siteler Esnafına Bilgilendirme Toplantısı

Kos-gep’ten Siteler Esnafına Bilgilendirme Toplantısı

Ankara Siteler KOS-GEP Merkez Müdürlüğü ile Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanaatkarlar Odası’nın organizesinde siteler esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.Mobilyacılar Odası to...

Ankara Siteler KOS-GEP Merkez Müdürlüğü ile Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanaatkarlar Odası’nın organizesinde siteler esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mobilyacılar Odası toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına esnafların ilgisi yoğun oldu. Siteler KOS-GEP Merkez Müdürü Erdal Çınar, toplantıda KOS-GEP’in destek, teşvik ve yardımları ile ilgili bilgi verdi. Çınar, ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük ve orta ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek, sanayide birleşmeyi ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulduklarını vurguladı. KOS-GEP’in küçük esnaf ve sanatkarın, yani KOBİ’lerin önünü açmak ve kendilerine yardımcı olmak için var olduğunu söyleyen Çınar, esnafları KOS-GEP’in destek, teşvik ve yardımlarından faydalanmaları için ortaklaşa proje yapmalarını ve kendileri ile daima istişare içerisinde bulanmalarını istedi.

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ise, amaçlarının Siteler’de bulunan KOBİ işletmelerine uluslararası düzeyde mal üretmeleri ve daha modern işletmeler haline gelmelerini sağlamak için gerekli yardımda bulunmak olduğunu söyledi. Taklacı, KOS-GEP’ten malzeme bilgisi, tasarım, imalat usul ve işlemlerinin seçimi, takım aparat kullanımı, bakım-onarım planlaması ve iş temini gibi iş yerinde ve uygulamalı olarak aktif danışmanlık hizmetlerini verecek olan Danışmanlık Merkezleri tesis etmeleri çağrısında bulundu. Taklacı, hükümetten Siteler’in ortak istifadesine yönelik malzeme test ve analiz ile mamul madde fiziki ölçümleme laboratuar ve atölyelerinin kurulması talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.