Kosgeb’ten Dto’ya Ziyaret

Kosgeb’ten Dto’ya Ziyaret

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli İl Müdürü Selim Erkoç ve beraberindeki uzman ekip, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız’ı ziyaret etti.

- Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli İl Müdürü Selim Erkoç ve beraberindeki uzman ekip, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan KOSGEB Denizli İl Müdürü Selim Erkoç, bu yıl 29 Eylül-5 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanan Avrupa KOBİ Haftası kapsamında Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret ettiklerini belirterek, "Bu hafta kapsamındaki etkinlikler, 37 ülke ile birlikte 2009 yılından bu yana Türkiye’de de gerçekleştirilmektedir. Türkiye, Avrupa KOBİ Haftası’na etkin bir şekilde katılım sağlamaktadır. Türkiye’de Avrupa Birliği KOBİ Haftası etkinliklerini yürüten KOSGEB, başlattığı lobi faaliyetleri ile 2012 yılı Haziran ayında, Türkçe dilini, Avrupa Birliği KOBİ Haftası web sitesinde resmi dil olarak tanınmasını sağlamıştır. Avrupa Birliği çapında yürütülen bu çalışmalarda Türkçe’nin resmi dil olarak yer alması oldukça önemlidir. Bu hafta kapsamında KOBİ’lerin çatı kuruluşu olan Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret ettik" dedi.

Üyelerinin yüzde 99’una yakınının KOBİ’lerden oluştuğuna işaret eden Başkan Habib Yıldız, şunları kaydetti:

"Denizli’de 15 bin üyemiz var. Yasal mevzuat çerçevesindeki sosyal sorumluluğumuz gereği Denizli’de çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. KOBİ’lerden oluşan bu üyelerimizin işlerine katkı sağlaması, yeni müşteriler edinmeleri amacıyla yurt içinde düzenlenen fuarlara ücretsiz olarak katılımlarını sağlıyoruz. Ayrıca yurt dışında düzenlenen fuarlarda da yeni teknolojilerle tanışmalarını ve yeni pazarlarda yer edinebilmeleri için KOSGEB destekleri ile iş seyahatleri düzenliyoruz. Bu gezilerimizde bizlere destek olması dolayısıyla KOSGEB’e çok teşekkür ediyoruz."

KOSGEB’TEN DTO’YA ZİYARET

KOSGEB’TEN DTO’YA ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.