Köşk Belediyesi 6 Klometrelik Yayla Yolunu Kendisi Yapacak

Köşk Belediyesi 6 Klometrelik Yayla Yolunu Kendisi Yapacak

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Ahatlar Mahallesi ile yayla arasında kalan 6 kilometrelik yoldaki asfaltlama çalışmasını kendi imkanlarıyla yapacaklarını belirtti.Köşk Belediye Başkanı Rıfat...

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Ahatlar Mahallesi ile yayla arasında kalan 6 kilometrelik yoldaki asfaltlama çalışmasını kendi imkanlarıyla yapacaklarını belirtti.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçeye bağlı mahalle ziyaretlerinde Ahatlar Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Kılınç, Ahatlar Mahallesi Muhtarı Tahir Ok, mahalle sakinleri ile mahallede yapılan Düğün Salonu Çalışması ve Yayla Yolu asfaltlama çalışmasını değerlendirdi.

“DÜĞÜN SALONU HAZIR”

Yaz Projeleri kapsamında Ahatlar mahallemize yapılacaklar hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, “Ahatlar Mahallemiz köy statüsünde iken İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından başlamış fakat tamamlanmayan Düğün Solonu inşaatımızı tamamlayıp hayata geçirmek için Köşk Belediyesi olarak yürüttüğümüz ‘Yaz Projeleri’ kapsamında projelendirip tüm eksiklerinin birçoğunu tamamladık ve Düğün Salonunu mahalle halkımızın kullanımına sunmaya çok az kaldı. Sonrasında Ahatlar Mahallemizdeki ilkokulumuzun yanında kömür ihtiyaçlarını koruma altına almaları için bir alan yoktu. Bunun için çalışmalarımız da yaptık ve özellikle kışın yağışlı havalardan ısınma ihtiyaçlarını koruyabilecekleri bir yer hazırladık. Köşk Belediyesi olarak mahallelerimize, okullarımıza yapmamız gerekenleri tek tek belirleyerek vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİRİN YAPMADIĞI YAYLA YOLUNU YAPACAĞIZ”

Ahatlar Mahallesi muhtarı Tahir Ok ve mahalle sakinleri ile mahalle kahvehanesine geçen Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, mahallenin ileri gelen büyükleri ile hasbi hal ederek onların arzu ve isteklerini sorup; ilçeye yeni bağlanan bir mahalle olarak Köşk Belediyesinden beklentilerini dinledi. Başkan Kılınç, “Siz değerli büyüklerimiz, başımızın tacısınız. Hizmette önceliğimiz sizlersiniz. Ahatlar Mahallesi ile yayla arasında kalan aslen Aydın Büyükşehir Belediyesinin görevi olduğu halde yapılmayan 6 kilometrelik yolu Köşk Belediyesi olarak bizler tamamlayıp; bu güzergâhı kullanacak vatandaşlarımız ve çiftçilerimiz için ulaşımın rahatlığını asfaltlama çalışması ile onlara sunacağız. Ahatlar mahallesi ilçemize uzak bir mahalle olmasına rağmen tüm ihtiyaçları karşılanarak bu uzaklık mesafesini hizmet anlayışımız ile ortadan kaldıracağız. İlçemiz ve mahallelerimiz için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tüm mahallelerimizin ihtiyaç durumlarına göre eşit hizmet etme anlayışıyla çalışmalarımızı yürüteceğiz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.