Köşk Belediyesi Çöp Konteynırları İlaçlıyor

Köşk Belediyesi Çöp Konteynırları İlaçlıyor

Köşk Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında temizlik seferberliği başlattı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilerek temin edilen çöp konteynerlerinin mahalle içinde çöp toplama noktaları...

Köşk Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında temizlik seferberliği başlattı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilerek temin edilen çöp konteynerlerinin mahalle içinde çöp toplama noktalarına dağıtımı yapılarak ilaçlama çalışması başladı.

Hijyen ve temizliği sürekli olarak sağlamak adına Köşk Belediyesi ilçede temizlik seferberliği başlattı. Bu kapsamda nisan ayı başında lavrasit ve uçkun ilaçlaması yapılarak böcek ve sineklere karşı ilaçlama faaliyeti gerçekleştirilmişti. Şimdi de daha temiz ve estetik görünüm için, işlek noktalardaki çöp kutularının üzeri ilaçlı su ile yıkandı.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç "Daha temiz bir Köşk oluşturmak istiyoruz. Bu amaçla, vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dikkate alarak temizlik adına her şeyi ivedilikle yerine getirmeye çalışıyoruz. Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için mücadele ediyoruz. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Köşk’ü birlikte oluşturacağız. Cadde, sokak ayrımı yapmadan, her noktadaki çalışmaları artıracağız. Özellikle yaz aylarında artan karasinek ve çeşitli haşerelere karşı caddelerde ki çöp konteynırlar ilaçlanarak kontrol altında tutulacak. Biz belediye olarak insanımızı ve dolayısıyla çevremizi önemsiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.