Köşk Belediyesi, Ilıdağ Sosyal Tesisi İçin İlk Kazmayı Vurdu

Köşk Belediyesi, Ilıdağ Sosyal Tesisi İçin İlk Kazmayı Vurdu

Köşk Belediyesi, yaz projeleri kapsamında başlatmış olduğu mahallelere projelendirilen düğün salonu ve halı saha yapım çalışmalarını sürdürüyorçMahallelerin acil ihtiyaç durumlarının tespiti, yapılara...

Köşk Belediyesi, yaz projeleri kapsamında başlatmış olduğu mahallelere projelendirilen düğün salonu ve halı saha yapım çalışmalarını sürdürüyorç

Mahallelerin acil ihtiyaç durumlarının tespiti, yapılara yer temininin ardından mahalle büyükleri ve vatandaşlarla yapılan istişareler neticesinde çalışmalara start verildiğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ederek sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Ilıdağ Mahallemiz için düğün salonu ve mevcut halı sahanın zemine uygun projelendirme çalışmaları önceden yapılmadığından dolayı zamanla çökmeler meydana geldiği için yeni bir halı saha yapacağız” dedi.

ILIDAĞ MAHALLESİ SOSYAL TESİS PROJESİ HAYIRLI OLSUN.

Yaz Projeleri kapsamında mahallelerdeki sorunları tamamen çözmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Kılınç, “Ilıdağ Mahallemiz, ilçemiz mahalleleri içinde en büyük mahalleler statüsünde. Bu mahallemiz için yaptığımız fizibilite çalışmalarını tamamladık. Mahallemize uzun yıllar hitap edebilecek çalışmaları Ilıdağ Mahallemize kazandırmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürdük ve Ilıdağ Mahallesi Sosyal Tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

ÇİFTE ÇALIŞMA: DÜĞÜN SALONU VE YENİ HALI SAHA

AK Parti’li Belediye Meclis üyesi Mustafa Işılak ve mahalle sakinleri ile birlikte inşaat sahasında çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kılınç, mahalle halkına bilgi vererek çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti. Kılınç, “Ilıdağ Mahallemiz için çifte çalışmamızı başlatıyoruz. Mahallemizin yukarı kısmında kalan üst tepesi diye tabir edilen mevkiinde mevcut eski okul binası ve daha sonraları lojman olarak da mahallemize hizmet veren metruk binanın yerine halı saha yapımı ve üst tarafta kalan kısmına Düğün Salonu projesini Ilıdağ Mahallemiz için başlattık. Ilıdağ Mahallesi Sosyal Tesisi olarak kazandıracağımız bu çalışmada mahalle sakinlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde; yemek odası, aşhane ve servis odası ve tuvaleti dahil vatandaşlarımıza nezih bir hizmet alanı sunacağız. Mevcut halı sahamız zemin standartlarına uygun yapılmadığından dolayı çekmeler meydana gelmesi sebebiyle gençlerimiz tarafından kullanılamamaktadır. Köşk Belediyesi olarak mahallemiz gençleri ve öğrencilerimizin sportif aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, sporcularımız için soyunma odaları, tuvalet ve banyoları mevcut bir yeni halı saha çalışmasını mahallemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.