Köşk ilçesini yasa boğan ölüm

Köşk ilçesini yasa boğan ölüm

Aydın’ın Köşk ilçesinde önceki gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 41 yaşındaki Sabahattin Kılınç, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kılınç’ın cenazesine binlerce kişi katılırken, cenaze töreninde Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç göz yaşlarını tutamadı.

Önceki gece Köşk Çevreyolu yakınlarında meydana gelen kavgayı ayırmak isterken kan tutması sonucu fenalaşan ve daha sonra kalp krizi teşhisi ile Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 41 yaşındaki Sabahattin Kılınç, hayatını kaybetti. Öğlen saatlerinde yaşam savaşını kaybeden Sabahattin Kılınç için ikindi namazına müteakip Köşk Fatih Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazında gözyaşlarına hakim olmayan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı işadamı ve Akça Holding Kuru Meyve İşletmeleri Genel Müdürü Melih Akça teselli etti.

Genç yaşta hayatını kaybeden Sabahattin Kılınç, kılınan cenaze namazının ardından Baklaköy Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.