Köşk’te Örtü Yangını Korkuttu

Köşk’te Örtü Yangını Korkuttu

Aydın’ın Köşk ilçesi Kıran Mahallesinde çıkan ve geniş bir alanda etkili olan örtü yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Edinilen bilgiye göre; Köşk’e beğlı Kıran Mahallesi’nde Çıplak mevkisi...

Aydın’ın Köşk ilçesi Kıran Mahallesinde çıkan ve geniş bir alanda etkili olan örtü yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Edinilen bilgiye göre; Köşk’e beğlı Kıran Mahallesi’nde Çıplak mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle örtü yangını çıktı. Gevenlerin tutuşmasıyla başlayan yangın, rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayıldı. Hızla ilerleyen yangının kontrol altına alınabilmesi için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde ait 1 adet helikopter ile havadan müdahale edildi. Dağın zirvesinde devam eden yangını söndürme çalışmalarına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile Aydın Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazöz ve yangın söndürme işçileri de karadan destek verdi.

Geniş bir alanda devam eden yangının kontrol altına alınabilmesi için havadan ve karadan müdahalelere yoğun bir şekilde devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.