Köşk’te Planetaryum etkinliği düzenlendi

Köşk’te Planetaryum etkinliği düzenlendi

Dünya Uzay Haftası kapsamında 100.Yıl Atatürk Ortaokulunda Planetaryum (Gezegenevi-Uzay Çadırı) etkinliği düzenlendi.Okullarda yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin kişisel gelişimleri...

Dünya Uzay Haftası kapsamında 100.Yıl Atatürk Ortaokulunda Planetaryum (Gezegenevi-Uzay Çadırı) etkinliği düzenlendi.

Okullarda yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin kişisel gelişimleri üzerinde pekçok katkısı olduğu, bu yüzden yıl içerisinde sık sık çeşitli etkinliklerle okulu cazibe merkezi haline getirmek amaçlandı.

Etkinliği düzenleyen 100.Yıl Atatürk Ortaokulu’nda yapılan etkinlikte, çağın uzay çağı olduğu ve bu çağda araştırmacı, sorgulayan ve kendini daima yenileyen bireylere ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Bu tür çalışmaların öğrencilerin düşünme becerilerinin geliştirip uzay teknolojileri konusunda farkındalık yarattığı vurgulandı.

Yaklaşık 650 kişinin ziyaret ettiği Planetaryum (Gezegenevi-Uzay Çadırı) etkinliği ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Etkinliğe Köşk İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Şube Müdürü Ayfer Baya ve daire amirleri başta olmak üzere 100.Yıl Atatürk İlkokulu, Adnan Menderes İlkokulu, Başçayır Ortaokulu, Beyköy Polis Abla Ortaokulu, Altı Eylül Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.