Köy çocukları tiyatroyla tanıştı

Köy çocukları tiyatroyla tanıştı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçe merkezine uzak köylerde eğitim gören ilkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan proje kapsamında minik öğrenciler tiyatro ile tan...

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçe merkezine uzak köylerde eğitim gören ilkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan proje kapsamında minik öğrenciler tiyatro ile tanıştı.

Köy okullarını tiyatroyla buluşturmayı amaçlayan proje çerçevesinde yüzlerce minik öğrenci unutulmaz anlar yaşadı. İlçede faaliyet gösteren bir firmanın sponsorluğunda gerçekleştirilen projede, köy okullarına giden tiyatro oyuncuları öğrencilere hazırladıkları oyunları sergiledi. Oyunları izleyen öğrenciler büyük keyif alırken, tiyatroyu tanımanın da mutluluğunu yaşadılar. Sponsor fabrikanın yöneticisi Şevki Köseoğlu proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Amacımız yaşadığımız şehre manevi olarak bir şeyler katabilmekti. 2 gün süren tiyatro festivali sonunda 4 köyde 400’e yakın köy çocuğuna ulaştık emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederiz. Çocuklar bizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak gizli kahramanlar ve bunu eğitim ile yapacaklar. Bizler ise firma olarak gücümüz yettiğince onların yanında olacağız" diye konuştu.

Projenin koordinatörlüğünü yapan Delemenler İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Mehmet Güler ise "Bu projeye destek ve onay veren Kaymakamımız Abdullah Uçgun’a, sponsor firmamıza ve okullarını bize açan okul müdürlerine teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.