Köyceğiz Gölü’nden taşan sular geri çekilmeye başladı

Köyceğiz Gölü’nden taşan sular geri çekilmeye başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen yoğun yağışlar nedeniyle taşan Köyceğiz Gölü'nde sular geri çekilmeye başladı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen yoğun yağışlar nedeniyle taşan Köyceğiz Gölü'nde sular geri çekilmeye başladı. Suların geri çekilmesi ile sular altında kalan kordon da eski halini almaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, Köyceğiz ve çevresine 1 yılda yağan yağmur 4 günde yağdı. Aşırı yağışların ardından Köyceğiz Gölü taştı. Köyceğiz Gölü taşınca kordonda bulunan işletmeleri su bastı. İşletmeler 4 gün boyunca kapalı kaldı. Cuma gününden itibaren sular yavaş yavaş çekilmeye başladı. Cumartesi günü suların önemli oranda çekilmesiyle Atatürk Kordonu'nda bulunan kafe ve restoran işletmecileri masa ve sandalyelerini su çekilen alanlara koyarak müşterilere hizmet vermeye başladı. Sanat Sokağı'ndaki süs eşyası ve takı malzemesi satılan işyerleri de açıldı, alışveriş başladı. Köyceğiz Gölü'nün durumunu merak eden vatandaşlar kordona akın etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.