Köyceğiz Ortaokulu’nda okur,  yazar buluşması gerçekleştirildi

Köyceğiz Ortaokulu’nda okur, yazar buluşması gerçekleştirildi

Muğla Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bir Kitap Bir İnsan" projesi çerçevesinde Köyceğiz Ortaokulu'nda öğrenciler kitabını okuduğu yazarlarıyla buluşuyor.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde okur, yazar buluşmaları devam ediyor.

Muğla Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bir Kitap Bir İnsan" projesi çerçevesinde Köyceğiz Ortaokulu'nda öğrenciler kitabını okuduğu yazarlarıyla buluşuyor. Köyceğiz BİLSEM'de Türkçe Öğretmeni, Eğitimci Yazar Senarist Erdal Kara, Köyceğiz Ortaokulu'nda öğrencilere okumanın ve yazmanın önemini anlattı. Öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Çok değerli yazar dostumuz Erdal Kara okulumuza geldi. Deniz yıldızlarımızla buluştu. Çok keyifli bir sohbet yaptı. Öğrencilerimizin gözlerinde ilk defa bir yazarla buluşmanın, kitabını okuduğu bir yazarla tanışmanın heyecanı ve ışıltısı parlıyordu. Okur-yazar buluşmamızda emeği geçen başta Eda Özdemir, Şeniz Demir ve tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bizleri kırmayarak etkinliğimize katılan yazar Erdal Kara'ya öğrencilerimiz kendilerinin yaptığı "Portakal Reçeli" hediye ettiler, kendilerine şükranlarımızı sunarız" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.